آریا بانو
شیرینی ها/ طرز تهیه شیرینی قندی تبریزی
سه شنبه 13 فروردين 1398 - 15:13:14
آریا بانو -
شیرینی ها/ طرز تهیه شیرینی قندی تبریزی
٣٦
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
آرد 100 گرم
پودر قند 70 گرم
کره 60 گرم
پودرهل نصف ق چ
بکینگ پودر یک چهارم ق چ
چطوری درست کنم:
ابتدا پودر قند و کره ی به دمای محیط رسیده رو با همزن 3 الی 4 دقیقه میزنیم تا کرمرنگ بشه پودر هل رو اضافه میکنیم و یک دقیقه با همزن میزنیم بعد بکینگ پودر و ارد رو باهم یک مرتبه الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم با نوک انگشت کمی خمیر رو جمع میکنیم نیاز به ورز دادن نداره حدود یک ساعت داخل یخچال استراحت میدیم بعد از خمیر گلوله های کوچیک به اندازه گردو برمیداریم در دست گرد میکنیم داخل سینی فر با فاصله میچینیم میتونید برای زیباتر شدن شیرینی ها با مهر مخصوص شیرینی روشون مهر بزنید ویا با قالب های کوچیک شیرینی نخودی یه طرح کم عمق بندازید
در فر از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه و دمای 150 الی 160 درجه بذارید
فقط مواظب باشید شیرینی ها بیشتر داخل فر نمونه چون خیلی زود خشک میشه

http://www.banounews.ir/fa/News/147823/شیرینی-ها--طرز-تهیه-شیرینی-قندی-تبریزی
بستن   چاپ