آریا بانو -
غذای اصلی/ «کوردن بلو» با طعمی فوقالعاده
٢٨
٠
کودکت / کوردن بلو دستور غذای ساده و راحتی دارد. کافی است سینه مرغ را با پنیر و ژامبون پر کنید. مهمترین مولفه این غذا، سس آن است که باعث میشود طعم فوقالعادهای پیدا کند. درست کردن این سس خوشمزه هم اصلا کاری ندارد. این غذای 4 نفره فقط نیم
ساعت از زمان شما را میگیرد. مواد لازم:
4 تکه سینه بی استخوان مرغ
4 برگ ژامبون
کمی پنیر پیتزا
1/4 پیمانه آرد
2 قاشق چایخوری
روغن زیتون
نیم قاشق غذاخوری کره
1/3 پیمانه عصاره مرغ
1/3 پیمانه آب سیب
نیم تا 1 قاشق چایخوری سس مایونز
نمک و فلفل
طرز تهیه:
در میان سینه مرغ، شکافی ایجاد کنید که ته آن بسته است و روی و درون آن نمک و فلفل بپاشید. سپس پنیر پیتزا و ژامبون را در میان شکاف قرارداده شده بگذارید و شکاف را با یک عدد خلال
دندان ببندید تا مواد از میان سینه مرغ بیرون نریزند.
سینههای مرغ را درون آرد بخوابانید و درون ماهیتابهای که روی حرارت ملایم است، قرار بدهید. هر طرف سینه مرغ را حدودا 2 دقیقه بپزید. سپس غذا حاضر خواهد بود. عصاره مرغ، آب سیب، مایونز و یک قاشق چایخوری آرد را با هم ترکیب کنید. ترکیب حاصل را در ماهیتابهای بریزید که روی حرارت متعادل قرار دارد. بگذارید که این ماده در حدود 2 دقیقه بجوشد.
سینه مرغ را با ترکیبی که گفته شد، سرو کنید و از غذایی خوشمزه لذت ببرید.