آریا بانو
غذای اصلی/ «پاتاتینی» با ریحان و گوجه گیلاسی معرکه میشه!
سه شنبه 13 فروردين 1398 - 21:36:25
آریا بانو -
غذای اصلی/ «پاتاتینی» با ریحان و گوجه گیلاسی معرکه میشه!
٤٧
٠
کودکت / این غذای ساده پر از ویتامین‌های مختلف و مواد مغذی است. این غذای 4 تا 6 نفره فقط به 30 دقیقه زمان نیاز دارد.
مواد لازم:
500 گرم پاستای بلند
نصف پیمانه روغن زیتون
1 عدد پیاز قرمز کوچک خردشده
2 حبه سیر خردشده
1/4 قاشق چای‌خوری فلفل قرمز
2 عدد گوجه گیلاسی تازه
نیم تا 1 پیمانه برگ ریحان تازه خرد شده
1/4 پیمانه برگ جعفری تازه
1/4 پیمانه پنیر ریکوتا (در صورت دسترسی)
مقداری پنیر پیتزای رنده شده
نمک و فلفل
طرز تهیه: قابلمه را با آب پر کنید و آب را جوش بیاورید. پاستا را درون آب جوش بریزید تا نرم بشود. ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید؛ پیاز و سیر و یک قاشق نمک هم اضافه کنید. وقتی پیازها نرم شد، گوجه و فلفل را اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا گوجه با سایر مواد ترکیب و یکپارچه بشود. پاستا را آبکش کنید و ریحان و جعفری را هم به مواد ماهیتابه اضافه کنید. سپس برای هر کس پاستا را با مایع روی آن در ظرفی جدا کشیده و پنیرهای نام‌برده را هم روی سس غذا بپاشید.

http://www.banounews.ir/fa/News/147863/غذای-اصلی--«پاتاتینی»-با-ریحان-و-گوجه-گیلاسی-معرکه-میشه!
بستن   چاپ