آریا بانو
کباب دیگی گردن؛ هنرنمایی بوراک سرآشپز
شنبه 17 فروردين 1398 - 10:12:18
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

k ٦.٣
٣
آخرین خبر / بوراک با استفاده از گوشت گردن و چیلی سبز و گوجه فرنگی و سیر و رزماری و نمک و برگ بو و روغن حیوانی ، داخل ظرف سنگی دیگی خود را درست کرد.
برای دمی هم از مخلوط برنج و چلغوز و نمک و برگ بو و روغن حیوانی درست کرد.
دو قابلمه دیگی و دمی را روی زغال و همراه با آتش هیزم پخت.
در آخر با جعفری و نان سرو کرد.
برگرفته از تایم غذا

http://www.banounews.ir/fa/News/148024/کباب-دیگی-گردن؛-هنرنمایی-بوراک-سرآشپز
بستن   چاپ