آریا بانو -
عصرانه/
دسر بهاری برای آخر هفته
k ٢.٩
٠
مجله آشپزی مثبت / چی لازم دارم:
2 ق س ماست شیرین سفت
1 پیمانه سرخالی آب سرد
1 ق س پودر ژلاتین
1 پیمانه سرخالی شیر
1/2 پیمانه شکر
130گرم خامه صبحانه
2 ق س پوره توت فرنگی
چند قطره رنگ
صورتی و اسانس توت فرنگی
1 ق س نعنای خرد شده
2 ق س
میوه پرتقال
چند قطره رنگ سبز و اسانس نعنا
چند قطره رنگ نارنجی واسانس پرتقال
کمی وانیل
چند عدد توت فرنگی برای تزیین
چه جوری درست میشه:
1. ابتدا
شیر و شکر را با هم مخلوط کرده، روی حرارت قرار دهیدتا شکر حل شود اما
شیر نباید بجوشد .سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده به صورت بنماری ( حرارت غیرمستقیم )حل کنید. حالا ژلاتین را به
شیر اضافه کرده ،هم بزنید تا مایه یکدست شود.
2. ماست را در کاسهای ریخته، کمی با مفتول دستی بزنید تا یکدست شود.سپس خامه را به آن اضافه کنید، هم بزنید تا خامه و ماست با هم حل شود. مواد ژلاتینی خنک شده را به مخلوط خامه و ماست اضافه کنید و هم بزنید. حال موادرا به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید.
3. قسمتی را با پوره توت فرنگی، کمی رنگ و اسانس آن مخلوط کنید و ظرفهای
دسر را با مواد پر کرده، داخل یخچال بگذارید.قسمت دوم را با اسانس نعنا، رنگ سبز و نعنای خرد شده مخلوط کنید و ظرفهای سرو را پر کرده، کنار بگذارید.سمت سوم را با پوره پرتقال، رنگ نارنجی و اسانس پرتقال مخلوط کنید و ظرفهای
دسر را پر کرده، کنار بگذارید و قسمت چهارم را با وانیل مخلوط کرده و داخل ظرفهای سرو را پرکنید و کنار بگذارید.در انتها ظرفها را داخل یخچال به مدت 3 تا 4ساعت داخل یخچال قرار دهید.برای سرو به دلخواه از ترکیب میوهها و
شکلات سفید هم میتوان استفاده کرد.