آریا بانو
کباب خانگی؛ شام خوشمزه آخر هفته
شنبه 17 فروردين 1398 - 10:12:49
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

k ٧.٩
٢
آخرین خبر / چی لازم دارم:
گوشت_چرخ_شده : 500 گرم
پیاز رنده شده: 1 عدد
سیر رنده شده: 1 پر
آرد_سوخاری: 4 قاشق غذاخوری
روغن : 1 قاشق غذاخوری
شیر : 1 قاشق غذاخوری
آب : 1 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل_سیاه ، فلفل_سفید فلفل_قرمز پرک شده، زیره ، آویشن ، ادویه_کباب
چطور بپزم:
ابتدا سیخ های چوبی را در آب گذاشته تا خیس و مرطوب شوند.
تمام مواد و ادویه جات را در کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
روی مواد را پوشانده و نیم ساعت استراحت بدهید.
کنار دستتان مقداری آب بگذارید و برای به سیخ کشیدن گوشت کمی دستتان را خیس کنید و طبق فیلم گوشت ها را به سیخ بکشید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بگذارید و با فرچه کمی روغن یا کره روی کباب ها کشیده و در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. برای کنار کباب می توانید از سیب زمینی کبابی استفاده کنید. سیب زمینی را با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و کمی رزماری یا اورگانو و روغن زیتون مزه دار کنید و در فر بزارید تا کبابی شوند.

http://www.banounews.ir/fa/News/148038/کباب-خانگی؛-شام-خوشمزه-آخر-هفته
بستن   چاپ