آریا بانو -
میز اردور/ «سالاد کرفس» کم کالری و
سالم ٩٦٣
٠
خراسان / چی لازم دارم:
کاهو - 120 گرم کرفس خرد شده - 120 گرم قارچ بخارپز - 250 گرم گردو خردشده - سه قاشق سوپ خوری سس مایونزیا ماست چکیده - سه قاشق سوپ خوری
روغن زیتون - سه قاشق سوپ خوری آب لیموترش -دو قاشق سوپ خوری سرکه -دوقاشق سوپ خوری فلفل، نمک وادویه دلخواه - کمی
چطوری درست کنم:
به جای قارچ می توان از یک قوطی متوسط کنسرو قارچ استفاده کرد. گردو
پوست گرفته و خرد شده باشد، از مغز کاهو استفاده شود و کرفس نیز مغزدار باشد. ساقه کرفس را خلال می کنیم، مغز کاهو را نیز به رشته های نازک می بریم. سس مایونز را با نمک، فلفل، سرکه و
روغن زیتون مخلوط می کنیم، بعد قارچ را تمیز می کنیم . خلال کرفس را کمی سرخ می کنیم، سپس تمام مواد را باسس مخلوط می کنیم و در ظرف می ریزیم. روی سالاد را با مغز گردو نیمه شده و لبوی قالب زده و زیتون تزیین می کنیم. قارچ تازه را ممکن است خام مصرف کنیم و کنسرو را سرخ نمی کنیم.