آریا بانو -
غذای اصلی/ سمبوسه آسیایی با سالسای بادام زمینی و خیار
٦٦٧
٠
مجله دلگرم / چی لازم دارم:
• ¼ پیمانه سس هویسن
• دو قاشق غذاخوری عسل
• یک قاشق غذاخوری سویا سس کم نمک
• یک قاشق غذاخوری سس سیر و فلفل
• دو قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
• دو قاشق چایخوری
روغن زیتون
• نصف پیمانه
پیاز خرد شده
• نصف پیمانه کرفس خرد شده
• دو قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده
• 6 حبه سیر رنده شده
• 340 گرم گوشت چرخکرده
• یک پیمانه خیار خرد شده
• نصف پیمانه بادام زمینی بوداده
• نصف پیمانه
پیاز قرمز خرد شده
• نصف پیمانه گشنیز تازه خرد شده
• ¼ پیمانه سرکه برنج
• یک عدد فلفل چیلی خرد شده
• دو قاشق چایخوری شکر
• نصف قاشق چایخوری
روغن کنجد
• نمک
• 340 گرم خمیر یوفکا
•
روغن گیاهی
چطور بپزم:
1. سس هویسون، عسل، سویا سس، سس سیر و چیلی و آب لیمو را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
2.در یک تابه بزرگ،
روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، کرفس،
زنجبیل و سیر را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید. گوشت چرخکرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش قهوه ای شود. مخلوط سس ها را به آن اضافه کنید و بگذارید بدون در بجوشد تا غلیظ شود.
3. برای تهیه سالسا، در یک کاسه متوسط خیار، بادام زمینی،
پیاز قرمز، گشنیز، سرکه، فلفل چیلی، شکر و
روغن کنجد را با هم مخلوط کنید.
4. برای تهیه سمبوسه، خمیر یوفکا را باز کنید و به شکل مستطیل برش بزنید. یک قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت را داخل آن بگذارید و آن را به شکل سمبوسه بپیچید تا مواد خارج نشوند.
5. سمبوسه ها را داخل
روغن کنجد سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. در آخر، آنها را با سالسای خیار سرو کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/148051/غذای-اصلی--سمبوسه-آسیایی-با-سالسای-بادام-زمینی-و-خیار