آریا بانو
ناهار/ خورشت به با مرغ؛ طعم و عطری بهاری
شنبه 17 فروردين 1398 - 13:38:18
آریا بانو -
ناهار/ خورشت به با مرغ؛ طعم و عطری بهاری
٢٤٠
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
یک عد پیاز درشت
یک عدد به متوسط
چند تکه قسمت بالای ران
آلو یک مشت
روغن کمی
آب دو لیوان (آب مرغ باشد بهتر)
رب گوجه یک قاشق
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
چطور بپزم:
پیاز رو خورد میکنیم و کف ظرف رو چرب کرده پیاز را کمی تفت میدهیم بعد تکه های مرغ را اضافه میکنیم و میگذاریم کمی تفت بخورد شعله متوسط بعد از کمی تفت خوردن زرد چوبه را اضافه میکنیم و تفت میدهیم و بعد یه قاشق رب به آن اضافه میکنیم و نمک و فلفل کمی تفت میدهیم وآب را به آن اضافه میکنیم اگر آب مرغ باشه که خوشمزه تر میشه بعد میگذاریم تا زمان برای پخت مرغ سپری شود در اینجا به را آماده میکنیم نیازی نیست که پوست به را جدا کنید خوب آن را بشورید و مانند پره های پرتقال برش بدهید اگر بزرگه هر پره را نصف کنید حتما دانه های به را جدا کنید و نگه دارید بعد از اینکه مرغ پخت آلو و به را به خورشت اضافه میکنیم لازم نیست که خورشت خیلی بپزد چون به ها له میشوند و پس از مدت کمی که به پخته شد خورشت آماده است نوش جان

http://www.banounews.ir/fa/News/148311/ناهار--خورشت-به-با-مرغ؛-طعم-و-عطری-بهاری
بستن   چاپ