آریا بانو -
k ٤.٩
٢
آخرین خبر / مواد لازم: گوشت ران گوساله را به سه قسمت تقسیم کرده و بصورت نواری برش بدید همه را آغشته به آبلیموترش و نمک و فلفل سیاه کنید.
هر کدام را جدا به ترتیب با زردچوبه و پاپریکا و ادویه مخلوط کنید.
با
سیب زمینی و سیخ چوبی و گوشت های مزه دار شده دنرکباب ها را درست کنید روی هر کدام گوجه فرنگی و بادمجون و سیر قرار دهید.
کف ظرف را با بادمجون و هویج و
سیب زمینی و
پیاز و سیر ریز کرده پر کنید و با
روغن زیتون و نمک و فلفل مزه دار کنید.
داخل فر با دمای 175 درجه 60-40 دقیقه بپزید.
در نهایت همراه با مخلوط سس بشامل و جعفری و سس خردل و نان لواش و کاهو نوش جان کنید
برگرفته از تایم غذا.