آریا بانو
سوپ و آش/ سوپ نخودفرنگی نعنایی، با طعمی به یادماندنی
شنبه 17 فروردين 1398 - 16:46:37
آریا بانو -
سوپ و آش/ سوپ نخودفرنگی نعنایی، با طعمی به یادماندنی
٢٦
٠
سوران / مواد لازم:
نخود فرنگی: 1/5 پیمانه
شیر: 1/5 پیمانه
گشنیز: دو قاشق غذاخوری
نعنا: 2 قاشف چایخوری
آب لیموی تازه: 1 قاشق غذاخوری
پیاز(خرد شود): 1 عدد متوسط
سیر(ریز شود): 2 حبه
روغن: 2 قاشق غذاخوری
کره : نصف قاشق غذاخوری
برگ بو: یک عدد
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
درون قابلمه بزرگی، پیاز را درون کره و روغن به مدت 5 د قیقه یا تا زمانی که نرم شوند سرخ کنید.سیر را به ظرف اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر نیز تفت دهید. در این حین، آب مرغ را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. نخود فرنگی، جعفری، نعنا، آب لیمو و برگ بو را به قابلمه اضافه کنید.
آب مرغ را به ظرف اضافه کرده و 3- 2 دقیقه دیگر نیز آن ها را حرارت دهید.نمک و فلفل و شیر را به سوپ اضافه کرده و 10- 5 دقیقه دیگر نیز آن ها را حرارت دهید.برگ بو را از درون ظرف بیرون آورده و چند دقیقه صبر کنید تا سوپ کمی خنک شود.
سوپ کمی خنک شده را درون دستگاه غذاساز ریخته و آن را به صورت پوره درآورید.سوپ را به کاسه هایی که برای سرو آماده کرده اید، منتقل کنید. روی آنها را با خامه ترش و برگ نعناع تزئین و سرو کنید.
نکته :
می توانید از کنسرو نخود فرنگی در تهیه این غذا استفاده کنید که در این صورت مدت زمان طبخ باز کاهش می یابد.
در صورتیکه آب مرغ نداشتید می توانید از عصاره مرغ استفاده کنید که در این صورت هنگام اضافه کردن نمک و فلفل باید احتیاط بیشتری کنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/148423/سوپ-و-آش--سوپ-نخودفرنگی-نعنایی،-با-طعمی-به-یادماندنی
بستن   چاپ