آریا بانو -
میز اردور/ «سالاد میگو باجوانه» چه جوری درست میشه؟
٥٤
٠
تبیان / مواد لازم :
1 فنجان جوانه گندم
1 فنجان جوانه ماش
250 گرم میگوی پخته شده
صف فنجان نخود فرنگی پخته شده
صف فنجان هویج آب پز و خرد شده
2 عدد متوسط گوجه فرنگی خرد شده
3عدد خیارشور خرد شده
4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون
4 قاشق غذاخوری آبلیمو
به میزان دلخواه نمک و فلفل
طرز تهیه:
تمامی مواد فوق را در یک ظرف ریخته و مخلوط می کنیم.سپس
روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه می کنیم.
نکات
تغذیه ای:
درتهیه این سالاد، میگو که یک موجود آبزی است ، به کار رفته و همین می تواند وجه تمایز این سالاد با دیگر سالادها باشد. گوشت آبزیان به غیر از منابع پروتئین، سرشار از اسید آمینه های ضروری و زودهضم ، دارای اسیدهای چرب بلند زنجیره وغیراشباع است. به خصوص دارای وجود اسیدهای چرب امگا 3 است ، که مصرف آن در
زنان باردار باعث ارتقای ضریب هوشی و رشد سیستم عصبی
کودکان می شود و از رسوب کلسترول در رگ های منتهی به
قلب جلوگیری می کند.
جوانه گندم و ماش هم منبع خوبی از
ویتامین هایB هستند و برای رشد بهتر مو، پوست، اعصاب و
کودکان در حال رشد مناسب هستند.
کل انرژی این سالاد، 958 کالری است ، که اگر توسط 3 نفر میل شود، سهم هر فرد 320 کالری خواهد بود.
http://www.banounews.ir/fa/News/148424/میز-اردور--«سالاد-میگو-باجوانه»-چه-جوری-درست-میشه؟