آریا بانو
میز اردور/ ترش و شیرین با لواشک انار و بِه
شنبه 17 فروردين 1398 - 19:19:38
آریا بانو -
میز اردور/ ترش و شیرین با لواشک انار و بِه
٦٩
٠
آکا ایران / علاوه بر بعضی آقایان، کمتر دختری پیدا می شود که با شنیدن نام لواشک، آب از دهانش سرازیر نشود. اما نسبت به ذائقه ها، طعم لواشک ها با هم فرق دارند. بعضی ها لواشک ترش دوست داردن، بعضی شیرین و بعضی ملس.
چی لازم دارم:
دانه انار یا آب انار 2 لیوان
به بزرگ 1 عدد
آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
چه جوری درست میشه:
1.دانه های انار را داخل میکسر بریزید و بزنید تا عصاره آن خارج شود ( از آب انار آماده هم میتوانید استفاده کنید ).
2.به را به قطعات کوچک خرد کنید سپس به همراه آب انار و آبلیمو داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از اینکه به جوش امد اجازه دهید به مدت 30 دقیقه آرام بجوشد ( در صورت تمایل 1 قاشق شکر به مواد اضافه کنید ).
3.پس از این مدت زمان مواد را با میکسر بزنید تا به شکل پوره شود ، داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مواد را به صورت لایه نازکی روی کاغذ پخش کنید.
4.سینی را داخل فر با دمای 120 درجه سانتیگراد به مدت 1 – 2 ساعت قرار دهید تا زمانی که لواشک خودش را بگیرد سپس از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا سرد شود و مصرف کنید ( میتوانید سینی را چند ساعت روی شوفاژ قرار دهید تا لواشک اماده شود ).

http://www.banounews.ir/fa/News/148459/میز-اردور--ترش-و-شیرین-با-لواشک-انار-و-بِه
بستن   چاپ