آریا بانو
شیرینی ها/ لوز بادام به سبک یزدی ها
شنبه 17 فروردين 1398 - 21:48:49
آریا بانو -
شیرینی ها/ لوز بادام به سبک یزدی ها
٢٢٦
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
شکر 250 گرم یا یک پیمانه سر پر.*آب 125 گرم یا یک دوم پیمانه *
.جوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوری .*بادکا یا گلوکز 1 قاشق غذا خوری
. *پودر بادام 250 تا 300 گرم
. *گلاب 2 قاشق سوپخوری
. *زعفران دم کرده در صورت تمایل یک تا دو ق غ
گلوکز رومی تونید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید.
چطوری درست کنم:
در ظرف مناسبی شکر، آب، جوهر لیمو و گلاب رو روی حرارت کم قرار بدین و همش بزنید تا شکر کاملا حل بشه بعد حرارت رو بیشتر کنید تا بجوشه، وقتی جوشید بادکا رو اضافه کنید. بعداز اینکه شربت قوام اومد و غلیظ شد از روی حرارت برداشته و بذارید خنک بشه.بعد شربت رو با همزن برقی خوب هم بزنید تا سفید بشه،بعدش کم کم به پودر بادام اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد شاید همه ی شربت استفاده نشه. من تعدادی پسته هم توش ریختم
داخل قالب مستطیل چرب شده بریزید و به ضخامت 1 تا 1.5 سانت پهن کنید. بعد داخل یخچال گذاشته و بعد از یک ساعت که خودش رو کمی گرفت و سفت شد به صورت لوزی برش بدید. برای تهیه لوز پسته و نارگیل همین دستور رو اجرا کنید فقط به جای پودر بادام از پودر پسته یا نارگیل آسیاب شده استفاده کنید.از پودر بادام زمینی هم میشه استفاده کرد
نکته : برای تهیه ی پودر بادام بادام هارو داخل آب داغ بریزید تا پوستش نرم بشه و راحت جدا بشه و بعد بذارید که خشک بشن و بعد پودرشون کنید من بادام رو با پوستش پودر کردم

http://www.banounews.ir/fa/News/148503/شیرینی-ها--لوز-بادام-به-سبک-یزدی-ها
بستن   چاپ