آریا بانو
غذای اصلی/ «تارت بادمجان»؛ هم غذا هم پیش غذا
شنبه 17 فروردين 1398 - 23:12:04
آریا بانو -
غذای اصلی/ «تارت بادمجان»؛ هم غذا هم پیش غذا
١٦٢
٠
خراسان / چی لازم دارم:
کره - 90 گرم
آرد - 130 گرم
نمک و فلفل - به میزان لازم
آویشن - یک قاشق چای‌خوری
پودرسیر - یک قاشق چای‌خوری
آب سرد - به میزان لازم
بادمجان - 4 عدد
پیاز سرخ شده - 3 قاشق چای‌خوری
سیر تازه - 2 حبه
نعناع خشک - یک قاشق چای‌خوری
روغن مایع - 5 قاشق سوپ‌خوری
کشک - 3 قاشق سوپ‌خوری
چطور بپزم:
برای تهیه تارت بادمجان در اولین مرحله باید کره، آرد، نمک و فلفل، آویشن و پودر سیر را درون غذاساز بریزید. آن ها را به گونه ای ترکیب کنید تا شبیه خرده نان شود.
آب سرد اضافه کنید تا خمیر به عمل آید و به دست نچسبد.
خمیر را یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. قالب‌های تارت کوچک را باز کنید و حالت دهید.
خمیر را درون فر 180 درجه سانتی‌گراد حدود 20 دقیقه بگذارید و بپزید. وقتی خوب خنک شد باید از قالب خارج کنید . بعد از خنک شدن از قالب خارج و با مواد پرکننده پر کنید.
برای تهیه مواد پرکننده باید بادمجان‌ها را حلقه حلقه کنید و روی آن نمک بریزید. در این مرحله باید پنج قاشق روغن درون سینی فر بریزید. بادمجان‌ها را به روغن آغشته کنید و در فر بگذارید.
40 دقیقه صبر کنید تا بادمجان ها با حرارت 160 درجه سانتی‌گراد طلایی شود.
در تابه‌ای سیر و نعناع را همراه یک قاشق روغن تفت دهید. بادمجان ها را به همراه آب جوش در آن بریزید و صبر کنید تا بپزد.
وقتی آب بادمجان تمام شد کشک را به آن اضافه و حدود 15 دقیقه صبر کنید تا مجدد بپزد. پیاز سرخ شده را هم به آن اضافه کنید. بادمجان ها را در تارت بریزید.

http://www.banounews.ir/fa/News/148521/غذای-اصلی--«تارت-بادمجان»؛-هم-غذا-هم-پیش-غذا
بستن   چاپ