آریا بانو
طرز تهیه فیله مرغ پسته‌ای
يکشنبه 18 فروردين 1398 - 09:10:38
آریا بانو -
طرز تهیه فیله مرغ پسته‌ای
٦٥
٠
باشگاه خبرنگاران / در این مطلب دستورالعمل تهیه فیله مرغ پسته‌ای را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.
وجود فیله مرغ در یخچال خانه از ملزومات زندگی پر‌مشغله این روزگار است. وقتی هم خانم و هم آقای در حال کار برای مهیا‌کردن امکانات زندگی هستند، مسلماً وقت برای آشپزی کم می‌آورند و آن‌قدر خسته می‌شوند که نمی‌توانند مدت زیادی را پای گاز بمانند. پس با داشتن فیلۀ مرغ می‌توانند غذا‌های متنوع و خوشمزه را در کمترین زمان تدارک ببینند. مرغ پسته‌ای از این جمله غذاهاست که بهتر است آن را تجربه کنید.
برای 6-8 نفر
چی لازم داریم:
فیلۀ مرغ 900 گرم
سفیده تخم مرغ 1 عدد
خلال پسته نیم کوب کرده 210 گرم
نمک و فلفل سفید به میزان لازم
روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم
چجوری درست میشه:
فر را با دمای 200 درجۀ سانتیگراد گرم کنید.
سپس فیله‌های مزه دار کرده را به سفیدۀ همزده آغشته کنید و در پسته بغلتانید.
اینک فیله را در سینی فر چربکرده قرار دهید و به مدت 25-35 دقیقه با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.
حالا فیله‌های پسته‌ای را در ظرف مناسبی قرار دهید و به همراه سس میل کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/148550/طرز-تهیه-فیله-مرغ-پسته‌ای
بستن   چاپ