آریا بانو
غذای اصلی/ طرز تهیه پیچاق قیمه
يکشنبه 18 فروردين 1398 - 13:38:10
آریا بانو -
غذای اصلی/ طرز تهیه پیچاق قیمه
١٣٨
٠
بیتوته / مواد لازم برای پیچاق قیمه :
گوشت قیمه ای 500 گرم
خلال بادام 150 گرم
پیاز داغ 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آبغوره نصف پیمانه
روغن یا کره به میزان لازم
طرز تهیه پیچاق قیمه :
پیازها را خلالی کنید و با کمی کره تفت بدهید تا طلایی شوند، سپس گوشت ها را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدهید تا آب گوشت کشیده شود. مقداری ادویه و رب اضافه کنید و دوباره تفت بدهید و مقداری آب اضافه کنید و اجازه بدهید گوشت ها بپزند، خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده و آبکشی کنید و در کمی کره تفت بدهید و به همراه زعفران به گوشت های پخته شده اضافه کنید وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید طعم آن را بچشید و ادویه و نمک، آبغوره و ادویه آن را باب میلتان اضافه کنید و اجاه بدهید جا بیفتد.
پس از آن تخم مرغ ها را تک تک روی خورش می شکنیم و کمی زعفران روی زرده ها بپاشید و سپس در ظرف را ببندید تا تخم مرغ ها بسته شوند و در پایان در ظرف بکشید و با پیاز داغ تزیین کنید و نوش جان کنید.
نکاتی برای تهیه پیچاق قیمه :
می توانید تخم مرغ ها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار بدهید.
بیشتر رنگ این غذا از زعفران است، بهتر است رب گوجه فرنگی را حذف کنید و به جای آن زعفران استفاده کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/148655/غذای-اصلی--طرز-تهیه-پیچاق-قیمه
بستن   چاپ