آریا بانو
چه کار کنیم که میوه ها و مرباها در یخچال کپک نزنند؟!
يکشنبه 18 فروردين 1398 - 15:12:15
آریا بانو -
چه کار کنیم که میوه ها و مرباها در یخچال کپک نزنند؟!
٢٥١
٠
چاره‌ چی / میوه، نان و هر خوردنی دیگری پس از مدتی کپک می زند. اصلا اگر چند روز از یخچال تان غافل شوید و در آن را باز نکنید تنها یک راه حل برای فرار از بوی بد یخچال تان برای تان باقی می ماند و آن راه حل هم ریختن مواد غذایی فاسد شده داخل سطل زباله است!
بنابراین توصیه ما به شما این است که به دنبال یاد گرفتن راه هایی باشید که کپک به مواد غذایی یخچال تان راه پیدا نکند یا حداقل اگر سر و کله اش درون یخچال تان پیدا شد، نتواند همه مواد را نابود کند و با در بسته یخچال منزل شما در مقابل خودش رو به رو شود.
بعد از نان، میوه در صدر جدول مواد غذایی کپک زدنی در یخچال خانه ها می درخشد! کپک زدن میوه ها درون یخچال هم واقعا دردسرساز است، چون جمع کردن لاشه های شل شده آن ها از جامیوه ای همراه بوی نامطبوعی که دارند، آزاردهنده است. برای پیشگیری از کپک زدن میوه ها در جا میوه ای یخچال یک اسفنج خشک قرار دهید تا رطوبت را به خود جذب کند. یکی دیگر از راه های پیشگیری از کپک زدن میوه ها این است که آن ها را درون دستمال نخی مرطوب نگهداری کنید.
اگر در منزل خودتان مربا درست می کنید باید بدانید که کپک زدن مربا به مراحل پخت آن برمی گردد به طوری که اگر مربا خوب نپخته باشد، خیلی زود کپک می زند. بهتر است قبل از بستن در مربا یک لایه آلومینیوم روی شیشه بکشید و سپس در آن را ببندید تا با ورود هوا، مربای شما کپک نزند. برای جلوگیری از کپک زدن انواع مربا بهتر است به هنگام سرو کردن آن ها از قاشق چوبی تمیز استفاده کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/148691/چه-کار-کنیم-که-میوه-ها-و-مرباها-در-یخچال-کپک-نزنند؟!
بستن   چاپ