آریا بانو
شیرینی ها/ دستور تهیه بیسکوئیت شکلاتی با مغز نارگیل
يکشنبه 18 فروردين 1398 - 15:12:24
آریا بانو -
شیرینی ها/ دستور تهیه بیسکوئیت شکلاتی با مغز نارگیل
١٤٧
٠
تبیان / چی لازم دارم:
اسانس وانیل 1 قاشق چای خوری
شیر 1/3 فنجان
پودر کاکائو 1 قاشق غذا خوری
شکر 1/2 فنجان
کره در دمای اتاق 1 قاشق غذا خوری
مواد روکش شکلاتی:
شکلات تلخ 60 گرم
شکلات رنده شده1/4 فنجان
اسانس وانیل1 قاشق چای خوری
تخم مرغ در دمای اتاق1 عدد
شکر قهوه ای1/2 فنجان
شکر1/2 فنجان
کره در دمای اتاق1/2 فنجان
پودر کاکائو1/3 فنجان
نمک1/8 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر1/2 قاشق چای خوری
آرد1.5 فنجان
مواد بیسکویت شکلاتی:
نمک1/8 قاشق چای خوری
شیر عسلی غلیظ1/3 فنجان
پودر نارگیل1 فنجان
چه جوری درست میشه:
1فر رو با دمای 180 سلسیوس روشن می کنیم.
2مواد مغز نارگیلی رو مخلوط می کنیم و در یخچال میگذاریم تا خنک بشه.
3شکر ها و کره رو 2 دقیقه با میکسر می زنیم.تخم مرغ و وانیل رو اضافه می کنیم و میزنیم.
4در ظرف دیگری آرد و پودر کاکائو و نمک و بکینگ پودر رو مخلوط می کنیم.
5مواد خشک رو کم کم درحالی که همزن با سرعت کم کار می کند به مخلوط کره و شکر و تخم مرغ اضافه می کنیم.
6میکسر رو خاموش می کنیم و شکلات رنده شده رو به خمیر اضافه می کنیم.
7مخلوط سرد شده نارگیل رو از یخچال درمیاریم و گلوله های کوچکی از اون درست می کنیم.( می تونیم از قاشق بستنی استفاده کنیم)
8از خمیر شکلاتی یک گلوله بزرگتر از گلوله های نارگیل بر می داریم و کمی پهنش می کنیم و یک گلوله نارگیل داخلش میگذاریم و می بندیم و دوباره به شکل گلوله درمیاریم و روی سینی فر که کاغذ روغنی کشیدیم می چینیم.
9شیرینی ها رو 8-10 دقیقه در فر می پزیم.از فر که در آوردیم روی صفحه سیمی می چینیم تا خنک بشه.
10اگر مایل بودیم روی شیرینی ها رو شکلات آب شده می دیم وباز اگر خواستیم روشون نارگیل می ریزیم.
11برای روکش ، اول شکلات رو توی مایکروفر یا به صرت بن ماری( در یک کاسه روی بخار آب) آب می کنیم و بقیه مواد رو اضافه می کنیم و هم میزنیم تا غلیظ و نرم و شفاف بشه.
12بیسکویت ها رو داخل شکلات می زنیم و اگر خواستیم پودر نارگیل روی اونا می پاشیم و میذاریم سرد بشه.

http://www.banounews.ir/fa/News/148699/شیرینی-ها--دستور-تهیه-بیسکوئیت-شکلاتی-با-مغز-نارگیل
بستن   چاپ