آریا بانو - گوشت گوسفندی 300 گرم لپه 2 لیوان
پیاز 2 عدد
سیب زمینی 2 عدد رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری لیمو عمانی چند عدد نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه: لپه ها را از روز قبل در مقداری آب خیس دهید و تا روز بعد چند بار اب ان را تعویض کنید.
پیازها را خرد کنید و در
روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس لپه های خیس خورده و گوشت های خرد شده را اضافه کنید ، با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
مواد را داخل قابلمه بریزید ، رب گوجه فرنگی را با مقداری
روغن تفت دهید و بهمراه چند لیوان اب به خورشت اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید تا خورشت به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید خورشت بپزد.
وقتی گوشت و لپه پختند لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و بهمراه نمک و فلفل به خورشت اضافه نمایید ، 1
ساعت دیگر بگذارید خورشت روی حرارت بماند و جا بیفتد ( به
روغن بیفتد ) سپس در ظرف بریزید و بهمراه
برنج و
سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.
نکته ها: میتوانید برای خوشمزه تر شدن خورشت یک قلم گوسفند را نیز با گوشت اضافه کنید.