آریا بانو
خورش قیمه سیب زمینی
دوشنبه 19 فروردين 1398 - 03:30:00
آریا بانو - گوشت گوسفندی 300 گرم لپه 2 لیوان پیاز 2 عدد سیب زمینی 2 عدد رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری لیمو عمانی چند عدد نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه: لپه ها را از روز قبل در مقداری آب خیس دهید و تا روز بعد چند بار اب ان را تعویض کنید.
پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس لپه های خیس خورده و گوشت های خرد شده را اضافه کنید ، با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
مواد را داخل قابلمه بریزید ، رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید و بهمراه چند لیوان اب به خورشت اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید تا خورشت به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید خورشت بپزد.
وقتی گوشت و لپه پختند لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و بهمراه نمک و فلفل به خورشت اضافه نمایید ، 1 ساعت دیگر بگذارید خورشت روی حرارت بماند و جا بیفتد ( به روغن بیفتد ) سپس در ظرف بریزید و بهمراه برنج و سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.
نکته ها: میتوانید برای خوشمزه تر شدن خورشت یک قلم گوسفند را نیز با گوشت اضافه کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/148879/خورش-قیمه-سیب-زمینی
بستن   چاپ