آریا بانو -
غذای اصلی/ قایرمه یا کنگر سوخاری؛ غذای محلی کردستان
١٣٥
٠
خراسان / چی لازم دارم:
کنگر - یک کیلو گرم
آرد -یک پیمانه
نمک - یک قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه - یک قاشق چای خوری
زیره ساییده - یک قاشق چای خوری
بکینگ پودر - یک قاشق چای خوری
تخم مرغ - 3 عدد
شیر - نصف پیمانه
کره - 3 قاشق سوپ خوری (آب شده)
زعفران -3 قاشق سوپ خوری (آب کرده)
روغن - 2 پیمانه
برنج به صورت کته – 2.5 پیمانه
ماست چکیده یا خامه ای - یک پیمانه
چطور بپزم:
ابتدا تیغ کنگرها را می گیریم و آن ها را می شوییم و به قطعات مناسب و دلخواه برش می زنیم.
آرد را در ظرفی می ریزیم و نمک، فلفل، زیره و بکینگ پودر را به آن می افزاییم و مخلوط می کنیم.
در ظرفی تخم مرغ، شیر، کره و زعفران دم کرده را مخلوط می کنیم و با هم زن خوب می زنیم و به آرد می افزاییم و هم می زنیم تا مایه به غلظت ماست برسد (اگر مایه کمی شل بود، می توانید کمی آرد به آن اضافه کنید).
سپس کنگرها را درون مایه می ریزیم و بعد در
روغن سرخ و با
برنج کته میل می کنیم .
1- اگر کنگر
دوست ندارید می توانید به جای آن از ساقه کرفس استفاده کنید.
2- اگر از رژیم خاصی پیروی می کنید، به جای کره و ماست خامه ای از
روغن و ماست کم چرب استفاده کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/148912/غذای-اصلی--قایرمه-یا-کنگر-سوخاری؛-غذای-محلی-کردستان