آریا بانو
غذای اصلی/ طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه
دوشنبه 19 فروردين 1398 - 19:03:28
آریا بانو -
غذای اصلی/ طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه
٢٥٠
٠
چاره‌ چی / مواد لازم:
روغن به میزان لازم
پیاز 1 عدد
گوشت 400 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
زرد چوبه به میزان لازم
خلال بادام 200 گرم
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
چوب دارجین 1 عدد
لیمو عمانی 4 عدد
زرشک 2 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
گلاب 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود.گوشت را به آن اضافه کنید و تا تغییر رنگ دهد، تفت دهید. رب گوجه فرنگی و کمی زردچوبه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.2 لیوان آب روی آن ها بریزید و برای 60 دقیقه تا گوشت کاملا پخته و مغز پخت شود، بپزید.خلال بادام، زعفران دم کرده، چوب دارچین و در صورت تمایل لیمو عمانی را اضافه کنید و برای30 دقیقه بپزید تا خلال ها نرم شوند.در نهایت زرشک را به خورش اضافه کنید، به آن نمک و فلفل بزنید. در صورت تمایل می توانید در این مرحله گلاب را هم اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.برای سرو چوب دارچین را از خورش خارج کنید، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با برنج میل کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/149120/غذای-اصلی--طرز-تهیه-خورش-خلال-کرمانشاه
بستن   چاپ