آریا بانو -
خوراکیهای ممنوعه دوران
بارداری ٢٣٩
٠
آرمان امروز / لازم است
زنان باردار در طول دوره
بارداری به خاطر
سلامت خود و نوزادشان تغییراتی در سبک زندگی شان ایجاد کنند. از آنجایی که سیستم ایمنی
زنان باردار در این دوران ضعیف میشود و بسیار در معرض بیماریهای ناشی از مواد غذایی قرار میگیرند، بهتر است از خوردن برخی خوراکیها در طول این دوران پرهیز کنند.
پنیر فتا: این پنیر حاوی باکتری لیستریا که با بروز عفونت لیستریوسیس مرتبط است. این باکتری میتواند منجر به تولد پیش از موعد و سقط
جنین شود. پنیر چدار و پنیر سوئیسی گزینههای خوبی در این دوران هستند.
شیر پاستوریزه نشده: این نوع
شیر حاوی باکتریهای نظیر لیستریا، E. coli و کامپیلوباکتر است که میتواند موجب عفونت جفت شده، وارد خون میشود و عفونت به
نوزاد برسد.
غذای دریایی: در طول دوره
بارداری بهشدت از مصرف غذاهای دریایی خودداری کنید چراکه حاوی مقادیر بالای باکتری و جیوه هستند و در صورت مصرف زیاد موجب سمی شدن سیستم عصبی میشوند. در این دوران خوردن ماهیهای آب شیرین که بیش از دو بار در هفته نباشد توصیه میشود.
مواد خوراکی نیم پخته: از خوردن تخم مرغ، گوشت و ماکیان نیم پخته در طول این دوران جدا خودداری کنید چراکه ممکن است آلوده به باکتریهای مضری باشند. از اینرو قبل از مصرف از پخت کامل آنها مطمئن شوید. تخم مرغ را آنقدر بپزید که زرده آن سفت شود.
آبمیوههای پاستوریزه نشده: حتما از آبمیوههای که در داخل خانه تهیه میکنید استفاده کنید. همچنین از خوب شسته شدن میوهها و سبزیجات مطمئن باشید تا آلودگیهای شیمیایی روی آنها از بین رفته باشد.