آریا بانو -
٠
٠
آخرین خبر / ابتدا #سیب_زمینی های درشت را با چنگال سوراخ کرده ، داخل فر با دمای 200 درجه یک
ساعت می پزیم.
بعد پخت
سیب زمینی ها را برش داده ، طبق
فیلم #پوره ها را جدا می کنیم.پوست
سیب زمینی ها را آغشته به #روغن_زیتون کرده 15 دقیقه دیگر داخل فر با همان دما می پزیم ، کنار گذاشته تا خنک شود.
پوره ها را با #پنیرچدار و #پنیرموزارلا رنده شده و #پنیرخامه ای و #سینه_مرغ پخته شده ریش ریش و #ادویه 👇👇 مخلوط و #سس_کچاپ تند خوب مخلوط می کنیم.
داخل
پوست سیب زمینی ها را با ترکیب بالا پر کرده و روی آن را پنیر چدار رنده شده ریخته ، داخل فر با دمای 200 درجه پانزده دقیقه می پزیم. در نهایت با #سبزیجات معطر مثل #پیازچه و #جعفری و سس های مختلف نوش جان کنید.
👆👆 ادویه :
ترکیب #پودرسیر ، #پودرپیاز ، #شوید خشک، #جعغری خشک ، #نمک ، #فلفل_سیاه , #پیازچه خشک و #پودرباترمیلک (#شیرکره)