آریا بانو
طرز تهیه سیب زمینی تنوری
دوشنبه 19 فروردين 1398 - 22:30:08
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٠
٠
آخرین خبر / ابتدا #سیب_زمینی های درشت را با چنگال سوراخ کرده ، داخل فر با دمای 200 درجه یک ساعت می پزیم.
بعد پخت سیب زمینی ها را برش داده ، طبق فیلم #پوره ها را جدا می کنیم.پوست سیب زمینی ها را آغشته به #روغن_زیتون کرده 15 دقیقه دیگر داخل فر با همان دما می پزیم ، کنار گذاشته تا خنک شود.
پوره ها را با #پنیرچدار و #پنیرموزارلا رنده شده و #پنیرخامه ای و #سینه_مرغ پخته شده ریش ریش و #ادویه 👇👇 مخلوط و #سس_کچاپ تند خوب مخلوط می کنیم.
داخل پوست سیب زمینی ها را با ترکیب بالا پر کرده و روی آن را پنیر چدار رنده شده ریخته ، داخل فر با دمای 200 درجه پانزده دقیقه می پزیم. در نهایت با #سبزیجات معطر مثل #پیازچه و #جعفری و سس های مختلف نوش جان کنید.
👆👆 ادویه :
ترکیب #پودرسیر ، #پودرپیاز ، #شوید خشک‌، #جعغری خشک ، #نمک ، #فلفل_سیاه , #پیازچه خشک و #پودرباترمیلک (#شیرکره)

http://www.banounews.ir/fa/News/149168/طرز-تهیه-سیب-زمینی-تنوری
بستن   چاپ