آریا بانو
طرز تهیه پیتزا لقمه جوجه مکزیکی
سه شنبه 20 فروردين 1398 - 10:01:32
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٤٥
٠
آخرین خبر / ابتدا #سینه_مرغ پخته شده را بعد ریزکردن با #فلفل_دلمه ای و چیلی سبز و #ادویه_فاجیتا 👇👇 مخلوط و هم می زنیم.
با #نان_لواش و #پنیرچدار و مخلوط بالا ، #لقمه های خود را درست می کنیم.
کف قالب را پنیرچدار ریخته لقمه ها را قرار می دهیم. داخل فر با دمای 190-200 درجه سانتیگراد 10 دقیقه می پزیم و همراه با #سالاد مکزیکی نوش جان می کنیم.
سالادمکزیکی :
ترکیب : #آواکادو ، #پیاز ، #گوجه_فرنگی ، #سیر ، #گشنیز ، #چیلی_سبز ، #زیره_سبز ، #نمک ، #فلفل_قرمز و #آبلیموترش 👆👆ادویه فاجیتا :
ترکیب : #نشاسته_ذرت ، #پودرچیلی ، نمک , #پاپریکا ، شکر ، #پودرپیاز ، #پودرسیر ، فلفل_قرمز , زیره سبز
به جای سالادمکزیکی از #سالادشیرازی و ادویه فاجیتا از #ادویه_کاری استفاده کنید.😉😉😉

http://www.banounews.ir/fa/News/149243/طرز-تهیه-پیتزا-لقمه-جوجه-مکزیکی
بستن   چاپ