آریا بانو
میز اردور/ سالاد سیب و کرفس
سه شنبه 20 فروردين 1398 - 10:01:35
آریا بانو -
میز اردور/ سالاد سیب و کرفس
٤٤
٠
خراسان / شکر- یک دوم قاشق سوپ خوری
خامه - یک قاشق سوپ خوری
سس مایونز- یک قاشق سوپ خوری
کشمش - یک قاشق سوپ خوری
آب لیمو- یک قاشق سوپ خوری
نعناع و گشنیز- یک قاشق سوپ خوری
ساقه کرفس -250 گرم
سیب -500 گرم
گردو -50 گرم
کاهو - چند برگ
اگرهنوز از سیب های عیدتان باقی مانده و نگرانید که خراب شود و مجبور شوید آن ها را دور بریزید، سیب ها را پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک برش دهید و کمی آب لیمو روی آن بزنید تا سیاه نشود، سپس ساقه کرفس را به صورت خلالی نازک خرد کنید.
بعد گردو و کشمش را به صورت جداگانه چند دقیقه در آب جوش خیس کنید تا مرطوب شود و بعد از مرطوب شدن، گردو را خرد کنید و همراه کشمش، کاهو، نعناع و گشنیز به سیب و کرفس اضافه و مخلوط کنید.
برای سس سالاد، سس مایونز، خامه و شکر را مخلوط و به سالاد اضافه کنید.
نکته
این سالاد برای وعده شام بسیار مناسب است.
به دلیل استفاده از سبزیجات مختلف در این سالاد، می توان از آن به عنوان منبع غنی ویتامین ها یاد کرد.

http://www.banounews.ir/fa/News/149245/میز-اردور--سالاد-سیب-و-کرفس
بستن   چاپ