آریا بانو
میز اردور/ «مربای خیار» تا حالا خورده‌اید؟
سه شنبه 20 فروردين 1398 - 15:35:52
آریا بانو -
میز اردور/ «مربای خیار» تا حالا خورده‌اید؟
٤١٤
١
آخرین خبر / خیارها رو با پوست کن نازک برش میدیم (با پوست)واونها رو به شکل رز درآورده وبا خلال دندون از چند جهت فیکس کنید وآهک رو توی آب حل کنید وصاف کنید ورزها رو توش بریزید به مدت 12 ساعت بمونه بعد از این مدت از آب آهک بیرون آورده وچندین بار آبش رو عوض کنید ومثل همه مرباها شیره درست کنید (شیره تون باید غلیظ باشه چون مدت زمان پختن این مربا کمه )رزها رو داخل شیره بندازید تا بپزه ورنگش که شفاف شد کمی جوهر لیمو اضافه کنید واز روی حرارت بردارید میتونید برای خوش عطر شدنش کمی وانیل هم اضافه کنید .بعد از این که سرد شد خلالها رو جدا کرده وداخل شیشه بریزید وتو یخچال نگهداری کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/149362/میز-اردور--«مربای-خیار»-تا-حالا-خورده‌اید؟
بستن   چاپ