آریا بانو
غذای اصلی/ ساندویچ خانگی همیشه می چسبه!
سه شنبه 20 فروردين 1398 - 15:35:54
آریا بانو -
غذای اصلی/ ساندویچ خانگی همیشه می چسبه!
٦٢٣
٠
تک آشپز / ساندویج دارای طبع گرم و تر است و مزاج آن بستگی به موادی دارد که در آن بکار میرود.لذا بهتر است ساندویج را با سالاد یا نوشیدنی سرد مزاج میل نمایید.
چی لازم دارم:
سس مایونز یک فنجان
ساقه خرد شده کرفس یک فنجان
تخم مرغ سفت شده 2 عدد
آب لیمو ترش 2 قاشق غذا خوری
مرغ پخته خرد شده 50 گرم
پنیر خامه ای 100 گرم
گردو خرد شده 2 قاشق سوپ¬خوری
زیتون خرد شده 1/2 فنجان
ماست خامه ای یک فنجان
کالباس تند خرد شده 150 گرم( در خانه تهیه شود)
پیاز رنده شده 2 قاشق غذا خوری
سس فلفل قرمز به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
تمام مواد اولیه لایه های سه گانه را در سه کاسه متوسط به صورت جدا از هم کاملا" مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. کناره های قهوه ای رنگ نان های تست را می بریم 3 عدد نان تست آماده را به درازا در کنار هم قرار می دهیم و مقداری از کره نرم شده روی سطح آن می مالیم از مواد لایه اول به صورت ضخیم بر روی نان می مالیم 3 عدد نان تست بر روی لایه اول چیده و مجددا" روی آن را کره می مالیم سپس از مواد آماده شده کاسه دوم به صورت ضخیم روی آن قرار می دهیم .
سه عدد نان تست برروی لایه دوم قرار داده و کره به آن می زنیم سپس از مواد کاسه سوم بر روی آن می گذاریم و سه عدد نان تست باقی مانده را روی آن می چینیم و به آرامی لایه ها را به روی هم فشار می دهیم. در کاسه متوسط 700 گرم پنیر خامه ای را با 1/2 فنجان ماءالشعیر ساده با همزن برقی کاملا" مخلوط می کنیم. نیمی از مخلوط حاصل را برای پوشاندن سطح و کناره های ساندویچ استفاده می کنیم و با بقیه مخلوط سطح ساندویچ را تزئین می کنیم و ساندویچ را در یخجال قرار می دهیم.
این ساندویچ حداقل دو ساعت و نیم باید در یخچال بماند و برای سرو ساندویچ را به صورت ورقه ای برش داده میل می کنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/149363/غذای-اصلی--ساندویچ-خانگی-همیشه-می-چسبه!
بستن   چاپ