آریا بانو
نان قالبی خانگی با پف خیلی زیاد
سه شنبه 20 فروردين 1398 - 20:24:16
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٦٠
٠
آخرین خبر / 🍞مواد لازم:
آب_ولرم : 2.5 لیوان
آرد : 5-4.5 لیوان
مخمر_فوری : 1 بسته (1 قاشق غذاخوری پر، حدود 14 گرم)
نمک : 2 قاشق چایخوری
شکر : 2 قاشق غذاخوری
🍞مواد سس (برای رومال نان)
روغن_زیتون : 4-3 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده: 3-2 حبه
نمک: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا 1 لیوان آب گرم را با شکر و پودر خمیر مایه مخلوط کرده و حدود 5 دقیقه زمان بدهید تا مایه خمیر عمل کند.
آب باقی مانده و نمک را اضافه کنید و کم کم آرد را افزوده تا خمیر لطیفی بدست آید شاید کمی از آرد اضافه بیاید با ورز دادن چسبندگی آرد را بگیرید آرد زیاد نان را خشک می کند و در یک ظرف چرب شده خمیر را بگذارید و روی آن سلفون بکشید و دستمال بیاندازید و اجازه دهید تا 1 ساعت خمیر استراحت کند تاحجم آن دو برابر شود. دستمال را بردارید و در قالب چرب شده و کاغذ روغنی انداخته خمیر را طبق فیلم در قالب بگذارید و با هر وسیله ای که دارید روی خمیر را فشار داده و گوجه فرنگی گیلاسی را در قسمت های خاص گود شده قرار دهید و با سس سیر روی خمیر را رومال کرده و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد تا زمانی که روی نان طلایی شود بپزید.
برای تهیه سس، سیر رنده شده و نمک را با روغن زیتون مخلوط کنید.
برگرفته از تایم غذا

http://www.banounews.ir/fa/News/149468/نان-قالبی-خانگی-با-پف-خیلی-زیاد
بستن   چاپ