آریا بانو -
٦٠
٠
آخرین خبر / 🍞مواد لازم:
آب_ولرم : 2.5 لیوان
آرد : 5-4.5 لیوان
مخمر_فوری : 1 بسته (1 قاشق غذاخوری پر، حدود 14 گرم)
نمک : 2 قاشق چایخوری
شکر : 2 قاشق غذاخوری
🍞مواد سس (برای رومال نان)
روغن_زیتون : 4-3 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده: 3-2 حبه
نمک: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا 1 لیوان آب گرم را با شکر و پودر خمیر مایه مخلوط کرده و حدود 5 دقیقه زمان بدهید تا مایه خمیر عمل کند.
آب باقی مانده و نمک را اضافه کنید و کم کم آرد را افزوده تا خمیر لطیفی بدست آید شاید کمی از آرد اضافه بیاید با ورز دادن چسبندگی آرد را بگیرید آرد زیاد نان را خشک می کند و در یک ظرف چرب شده خمیر را بگذارید و روی آن سلفون بکشید و دستمال بیاندازید و اجازه دهید تا 1
ساعت خمیر استراحت کند تاحجم آن دو برابر شود. دستمال را بردارید و در قالب چرب شده و کاغذ روغنی انداخته خمیر را طبق
فیلم در قالب بگذارید و با هر وسیله ای که دارید روی خمیر را فشار داده و گوجه فرنگی گیلاسی را در قسمت های خاص گود شده قرار دهید و با سس سیر روی خمیر را رومال کرده و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد تا زمانی که روی نان طلایی شود بپزید.
برای تهیه سس، سیر رنده شده و نمک را با
روغن زیتون مخلوط کنید.
برگرفته از تایم غذا