آریا بانو
اشکنه لوبیا؛ جدیدترین دستور هفته
سه شنبه 20 فروردين 1398 - 22:47:33
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٥٨٦
٠
آخرین خبر / مواد لازم برای 5 نفر:
پیاز متوسط: 2 عدد
سیب_زمینی متوسط: 2 عدد
سیر : 5 حبه
گوجه_فرنگی بزرگ‌: 2 عدد
تخم_مرغ : 5 عدد
لوبیاچیتی : 3/4 پیمانه
بلغورجو : 2 قاشق غذاخوری
آردگندم : 1 قاشق غذاخوری
رب_گوجه : 1 قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک: 1 قاشق غذاخوری
نعناع خشک: 1 قاشق غذاخوری
فلفل_سیاه : 1 قاشق چایخوری
زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
نمک و آبغوره : به مقدار لازم
طرز تهیه:
لوبیا و بلغورجو را از روز قبل خیس می کنیم.
سیر و پیاز داخل روغن مایع تفت می دهیم تا کامل طلایی شود گوجه رنده شده را اضافه کرده صبر می کنیم تا آب آن خشک بشه به ترتیب رب گوجه، سیب زمینی نگینی درشت ریزشده، آردگندم، فلفل، زردچوبه، شنبلیله و نعناع را اضافه تفت داده و هم می زنیم 5 لیوان آب اضافه کرده بعد جوش آمدن آب شعله را کم کرده تا دو ساعت غذا به آرامی بجوشه.
بلغورجو و لوبیا را جداگانه داخل آب کامل می پزیم.
بعد از جا افتادن #اشکنه ، بلغورجو و لوبیای پخته شده را به همراه نمک و آبغوره اضافه می کنیم، حدود نیم ساعت صبر می کنیم تا غذا با شعله کم بجوشه در نهایت تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده شعله را بیشتر کرده، بدون هم زدن #غذا ، 10 دقیقه دیگه با پختن تخم مرغ ها اشکنه ما آماده هست.
این غذا را همراه با #پیاز ، #سبزی_خوردن ، #بادمجان_ترشی و #ترشی_لیته سرو کنید.
نوش جان 😄😍
نکات:
اضافه کردن آبغوره به ذائقه شما بستگی داره می توانید بجای آبغوره، #رب_انار به همراه شکر اضافه کنید.
طریقه سرو این غذا داخل کاسه به همراه #نون_خشک و بصورت #تیلیت می باشد.
موقع پخت لوبیا و بلغورجو، بعلت خاصیت ته گرفتن بلغور هر چند دقیقه هم بزنید.
تخم مرغ باعث بالا بردن ارزش غذایی و خوشمزه تر شدن این غذا می شود، بعد از اضافه کردن تخم مرغ ها غذا را هم نزنید تا بافت تخم مرغ ها یکپارچه و حفظ شود.
برای دیدن مواد لازم به صورت فیلم به هایلایت اشکنه لوبیا پیج زیر مراجعه کنید.
برگرفته از اینستاگرام زهرا افرازه

http://www.banounews.ir/fa/News/149497/اشکنه-لوبیا؛-جدیدترین-دستور-هفته
بستن   چاپ