آریا بانو
فوت وفن های شیرینی پزی!
سه شنبه 27 فروردين 1398 - 14:55:38
پرشین وی - خانه داری
آریا بانو - درست کردن شیرینی خانگی یک طعم و مزه دیگری دارد برای درست کردن شیرینی همواره باید نکات اندازه گیری و درجه حرارت و آماده کرده خمیر را بدانید ما در این مطلب برای شما عزیزان آماده کرده ایم

پختن کیک و یا شیرینیجات یکی از لذت بخش ترین آشزی ها است که طرفداران زیادی نیز دارد هر غذا و یا شیرینی یکسری نکات مهم آشپزی دارد که باید بدانید چگونه آن را در مرحله آماده سازی به کار گیرید در این مطلب از پرشین وی هر آنچه که درباره فوت و فن های شیرینی پزی و آماده سازی خمیر باید بدانید را برای شما عزیزان آماده کرده ایم
فوت و فن های شیرینی پزی
برای شروع کار شیرینی پزی، اولین نکته ای که باید در نظر بگیرید آماده کردن وسایل و لوازم مورد نیاز
کارتان است.
تمام مواد را اندازه گیری کنید و در دسترس بگذارید تا در وسط کار دنبال چیزی نگردید.اگر این نکته ها را مو به مو رعایت کنید می توانید مدعی شوید یک قناد حرفه ای هستید.فوت و فن های شیرینی پزی برای شروع کار شیرینی پزی، اولین نکته ای که باید در نظر بگیرید آماده کردن وسایل و لوازم مورد نیازفوت و فن های شیرینی پزی کارتان است.
تمام مواد را اندازه گیری کنید و در دسترس بگذارید تا در وسط کار دنبال چیزی نگردید.
– بهتر است تمام مواد آماده شده مدتی در دمای محیط بمانند یعنی از نیم ساعت تا یک ساعت قبل
همه مواد را از یخچال یا کابینت بیرون آورید تا هم دما شوند، بخصوص کره یا مارگارین و تخم مرغ.
– درجه حرارت فرها معمولا مختلف هستند فوت و فن های شیرینی پزی.
بعضی فرها شماره ای هستند و بعضی دیگر براساس درجه سانتیگراد یا فارنهایت تنظیم می شوند.
اگر فر شما از یک تا چهار یا پنج درجه بندی شده، عدد یک یعنی حرارا کم و بالاترین عدد
یعنی چهار یا پنج حرارت بیشتر است.
– اگر برای پخت شیرینی به فر نیاز دارید بهتر است فوت و فن های شیرینی پزی حداقل 15 دقیقه قبل از قرار دادن سینی محتوی
شیرینی ها در فر، آن را با درجه حرارت مناسب گرم کنید.
اگر خمیر شیرینی به بهترین نحو ممکن تهیه شود ولی خوب نپزد، زحمت بیهوده ای کشیده شده

http://www.banounews.ir/fa/News/149553/فوت-وفن-های-شیرینی-پزی!
بستن   چاپ