آریا بانو
سوپ و آش/ دستور تهیه سوپ خامه ای سیب‌زمینی
سه شنبه 27 فروردين 1398 - 15:12:43
آریا بانو -
سوپ و آش/ دستور تهیه سوپ خامه ای سیب‌زمینی
٤٣١
٠
برترین ها / چی لازم دارم:
یک قاشق غذاخوری کره
یک عدد پیاز درشت رنده شده
یک عدد هویج درشت رنده شده
یک ساقه کرفس پوره شده
سه حبه سیر رنده شده
یک ساقه رزماری تازه خرد شده
یک قاشق چایخوری نمک
6 عدد سیب‌زمینی نگینی خرد شده
7 پیمانه آب مرغ یا آب معمولی
یک پیمانه خامه کم‌چرب
نمک و فلفل سیاه
مواد لازم برای سس:
4 ورقه ژامبون خانگی
3 عدد پیازچه خرد شده
سه قاشق غذاخوری سرکه سفید
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
کمی نمک
چطور بپزم:
1. کره را داخل تابه بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم آب کنید.
2. هویج، پیاز، کرفس، سیر، رزماری و نمک را اضافه کنید. آنها را حدود 10 دقیقه تفت دهید تا پیازها سبک شوند.
3. آب مرغ و سیب‌زمینی‌ها را اضافه کنید و حدود 20 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید بمانند تا سیب‌زمینی‌ها نرم شوند.
4. شعله را خاموش کنید. خامه و مخلوط را داخل غذاساز بریزید و آنها را پوره کنید.
5. برای تهیه سس، ژامبون ها را روی حرارت زیاد تفت دهید تا کاملا برشته شوند. چربی آنها را بگیرید و به تکه های کوچک تقسیم کنید.
6. در کاسه ای کوچک، پیاز، ژامبون، سرکه و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. روغن را اضافه کنید.
7. هنگام سرو سوپ، یک قاشق غذاخوری از این سس را روی هر کاسه بریزید.

http://www.banounews.ir/fa/News/149754/سوپ-و-آش--دستور-تهیه-سوپ-خامه-ای-سیب‌زمینی
بستن   چاپ