آریا بانو
شیرینی ها/ آلفاژور با مرنگ؛ مجلسی و خوشمزه
سه شنبه 27 فروردين 1398 - 15:13:47
آریا بانو -
شیرینی ها/ آلفاژور با مرنگ؛ مجلسی و خوشمزه
k ١.١
١
زندگی آنلاین / چی لازم دارم:
کره ١٢٥ گرم
شکر ٧٥ گرم
اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری
زردۀ تخم مرغ ٢ عدد
آب پرتقال ١ قاشق سوپخوری
نشاستۀ ذرت ١٥٠ گرم
آرد ١٠٠ گرم
بیکینگ یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ١ قاشق چایخوری
نمک ١ پینچ
سس کارامل 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)
پودر نارگیل 100 گرم
مواد لازم برای تهیۀ مرنگ:
سفیدۀ تخم مرغ ٢ عدد
شکر ١٥٠ گرم
نشاستۀ ذرت ١ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی صورتی و سبز به میزان لازم
چطور بپزم:
فر را با دمای ١٨٠ درجۀ سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.
آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد وانیل، زردۀ تخم‌مرغ، آب پرتقال و مواد خشک را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر پهن کنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی بچینید.
سپس آن را به مدت ١٢-١٥ دقیقه در فر بپزید و بگذارید خنک شود.
اکنون قدری سس کارامل روی کوکی ها بگذارید و اندکی پودر نارگیل بپاشید و مرنگ ها را روی هر یک از کوکی ها قرار دهید.
سفیدۀ تخم مرغ ها و شکر را به روش بن‌ماری با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
آن گاه مرنگ را از روی حرارت بردارید و نشاستۀ ذرت را به آن بیفزائید.
حالا به قسمتی از مرنگ رنگ صورتی بزنید و آن را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ M1 بریزید.
سپس مرنگ را به شکل شکوفه روی صفحۀ سلیکونی پایپ کنید.
باقیماندۀ مرنگ را به رنگ سبز درآورید و با ماسورۀ برگ شکوفه ها را بیارائید‌.
حالا رزت‌های مرنگ را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه یا تا زمانیکه کاملا خشک شوند، در فر گرم کرده با دمای 100 درجۀ سانتیگراد بپزید.
یادآوری
سس کارامل را می توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/149770/شیرینی-ها--آلفاژور-با-مرنگ؛-مجلسی-و-خوشمزه
بستن   چاپ