آریا بانو
غذای اصلی/ «پیتزا لقمه‌ای» با دستوری کامل و بی نظیر
سه شنبه 27 فروردين 1398 - 21:03:35
آریا بانو -
غذای اصلی/ «پیتزا لقمه‌ای» با دستوری کامل و بی نظیر
١٨٥
٠
بیتوته / پیتزا یکی از غذاهای مدرنی است که طرفداران بسیاری دارد. اگر دوست دارید برای مهمانی‌هایتان در کنار غذای اصلی یک پیتزای لذیذ هم مهیا کنید، ولی کمی بابت اندازه پیتزا و سرو آن نگرانید. به شما پیشنهاد می‌کنیم پیتزا لقمه‌ای ما را که به آن پیتزا فرفره‌ای هم گفته می‌شود، امتحان کنید.
شکل معمول پیتزاها برای سرو در مهمانی‌های رسمی چندان مناسب نیست، اما پیتزا لقمه‌ای یا فرفره‌ای در عین لذیذ‌بودن اندازه و شکل مناسبی برای پیش‌غذای مهمانی‌های شما دارد. با ما همراه باشید و با دیدن ویدئوی آموزشی، طبخ این غذای لذیذ را یاد بگیرید.
چی لازم دارم:
آرد معمولی: سه پیمانه (375 گرم)
نمک: یک‌چهارم قاشق چایخوری (1 گرم)
کره: 200 گرم ( به صورت تکه‌های کوچک)
خمیر ترش تازه: ده گرم یا خمیر مایه خشک: یک قاشق چایخوری
شیر: یک چهارم پیمانه (55 میلی‌لیتر)
تخم‌مرغ: دو عدد (هم‌زده)
مواد داخل پیتزا لقمه‌ای
سس گوجه‌فرنگی پیتزا: به مقدار لازم
پنیر موزارلا رنده‌شده: یک پیمانه (100 گرم)
پنیر پارمزان رنده‌شده: یک‌دوم پیمانه (50 گرم)
سوسیس پپرونی: هشتاد گرم (حلقه حلقه برش بزنید)
برای روکش پیتزا: یک عدد تخم‌مرغ هم‌زده
چاشنی برای سرو: ریحون تازه یا پیازچه
نکته: می‌توانید برای روی پیتزا به جای سوسیس پپرونی از مواد دیگری مانند لایه‌های نازک گوشت قرمز، مرغ و قارچ یا ژامبون و سبزیجات معطر به دلخواه خودتان استفاده کنید.
چطور بپزم:
ابتدا خمیر پیتزا را آماده کنید. در یک کاسه بزرگ آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. تکه‌های کره را به آرد اضافه کنید و با پشت چنگال آرام در آرد له و با آن مخلوط کنید. آرد و کره حالت گوله‌گوله به خود می‌گیرند، مخلوط‌کردن را تا حدی ادامه دهید که گوله‌ها از نخود بزرگ‌تر نباشند.
در یک ظرف دیگر خمیر‌مایه یا خمیر ترش را با چنگال خرد کنید و شیر را به آن اضافه و با آن خوب مخلوط کنید.
دو تخم‌مرغ را هم در ظرفی دیگر بشکنید و کمی هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند.
در این مرحله، مخلوط خمیر‌مایه و شیر و بعد تخم‌مرغ هم‌زده را به آرد اضافه کنید و به‌آرامی با آن مخلوط و بعد ورز دهید تا خمیری یکدست به دست بیاورید.
وقتی خمیر را خوب ورز دادید و در ظرف گرد کردید روی ظرف را با سلفون بپوشانید و یک تا دو ساعت در یخچال بگذارید تا خمیر مایه عمل کند و خمیرتان آماده شود.
بعد از دو ساعت خمیر را بیرون بیاورید. روی تخته آشپزی آرد بپاشید تا خمیرتان را به راحتی وردنه کنید.
خمیر را دو قسمت کنید و با وردنه هر قسمت را به‌صورت مستطیل 25 در 40 سانتی‌متری درآورید.
روی سطح خمیر صاف را سس گوجه‌فرنگی مخصوص پیتزا بمالید و نیمی از پنیر موزارلا و پارمزان را روی سس پخش کنید. حالا حلقه‌های سوسیس پپرونی را روی سطح پنیر بچینید تا خمیر را کاملاً بپوشاند. حالا به‌آرامی از طول، خمیر را رول کنید و با چاقو برش بزنید. بهتر است پهنای هر برش 2٫5 سانتی‌متر باشد.
همین مراحل را با خمیر دوم هم انجام دهید تا تعداد پیتزا لقمه‌هایتان بیشتر شود.
کاغذ روغنی کف سینی فر پهن کنید و پیتزا لقمه‌ای یا فرفره‌ای‌ها را روی آن بچینید. یک تخم‌مرغ را در ظرفی هم بزنید و با فرچه آشپزی روی پیتزاها بکشید.
سینی را 20 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی‌گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کرده‌اید، قرار دهید تا پیتزا لقمه‌ای‌ها تقریبا قهوه‌ای شوند.
بعد از اتمام زمان پخت، سینی را بیرون بیاورید و پیتزاها را در ظرف مناسب سرو کنید. از برگ‌های ریحون تازه یا پیازچه یا گشنیز برای تزئین استفاده کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/150247/غذای-اصلی--«پیتزا-لقمه‌ای»-با-دستوری-کامل-و-بی-نظیر
بستن   چاپ