آریا بانو
با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید
چهارشنبه 28 فروردين 1398 - 16:42:08
آریا بانو -
با این ترفند طعم جدیدی از ماهی قزل آلا را تجربه کنید
٧٥
٠
چاره‌ چی / مواد لازم:
روغن زیتون به میزان لازم
نمک 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه به میزان لازم
ماهی قزل آلا 4 تکه
بادام 85 گرم
برگ جعفری تازه 1 پیمانه
لیمو 2 عدد
طرز تهیه:
در ماهیتابه ای نچسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط رو به بالا بگذارید. به فیله های ماهی کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. با احتیاط 2 عدد از فیله ها را در ماهیتابه بگذارید(پوست آن ها رو به بالا باشد). درجه حرارت را به متوسط کاهش دهید و فیله ها را برای حدود 4 تا 5 دقیقه تا طلایی رنگ شوند، بپزید. با احتیاط آن ها را برگردانید و آن ها را برای حدود 2 دقیقه دیگر تا مغز پخت شوند، بپزید. آن ها را از ماهیتابه خارج کرده، ماهیتابه را تمیز کرده و فیله های باقیمانده را بپزید. بعد از پخت ماهی ها، ماهیتابه را تمیز کنید، 1 قاشق غذاخوری به علاوه ی یک قاشق چای خوری روغن زیتون را به همراه بادام ها در آن بریزید و آن ها را برای حدود 1 دقیقه تا طلایی رنگ شوند، تفت دهید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و فورا جعفری خرد شده و رنده پوست لیمو ها را به آن ها اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید. آب لیمو ها را اضافه کرده و مواد را روی حرارت گذاشته و هم بزنید. وقتی سس شروع به قل زدن کرد، آن را از روی حرارت برداشته، روی ماهی ها ریخته و سرو کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی قزل آلا با بادام و جعفری:
1- از 4 عدد فیله ماهی قزل آلا استفاده کنید.
2- از بادام بدون پوست استفاده کنید، آن ها را خرد کنید.
3- برگ های جعفری را درشت خرد کنید.
4- پوست لیمو ها را رنده کرده و آب آن ها را بگیرید.

http://www.banounews.ir/fa/News/150516/با-این-ترفند-طعم-جدیدی-از-ماهی-قزل-آلا-را-تجربه-کنید
بستن   چاپ