آریا بانو
شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی
پنجشنبه 29 فروردين 1398 - 11:29:48
آریا بانو -
شیرینی ها/ دستور تهیه تارت موز با کرم شیرینی
١٣
٠
آخرین خبر / هیچ کس از تارتی که خمیرش نرم شده باشه خوشش نمیاد و شما میتونین بهترین تارت ها رو درست کنید اگراین نکات را رعایت کنید
حتما خمیر را جداگانه و قبل از اضافه کردن کرم یا مایه میوها بپزین
فبل از پخت ، خمیر را با تخم مرغ هم زده و با برس بپوشانید
یا اینکه بعد از پخت، روی خمیر را با شکلات آب شده بپوشانید
موقع پخت تارت باید این نکات را رعایت کنید:
فر را با حرارات زیاد که میتونه بین 190 تا 200 درجه باشه و واقعا بستگی به فرتون داره گرم کنید ( اگر فرتون را خوب نمیشناسید و حراراتش تنظیم نیست٬ یا اینکه فرتون خیلی داغه از حرارت کمتر شروع کنید).
چون دوره های تارت معمولا در طول پخت جمع میشه و کوچک میشه٬ همیشه یعد از اینکه خمیر را در قالب پهن کردید٬ ظرفتون را بذارین توی فریزر به مدت 15 بمونه٬ بعد روی خمیر را با کاغذ بپوشانید و داخل تارت را با لوبیا یا نخود کاملا بپوشانید و داخل فر گذاشته به مدت 20-30 دقیقه بپزید. بعد دمای فر را به 175 برشونید و لوبیا ها را با دقت و بدون اینکه تارتون را سر و ته کنید از ظرف برداشته ٬ 1 تخم مرغ را بزنید و با برس روی خمیر بکشید و به فر برگردونید و دوباره به مدت 15-20 بپزید تا تمام خمیر کاملا پخته بشه.
این تارت خیلی آسونه و مواد خاصی هم لازم نداره پر است از موز و کرم وانیل و روش پر است از خامه قنادی زده شده. برای درست کردن این خمیر هم از روغن جامد و هم از کره استفاده میکنیم ولی اگر از کره تنها هم استفاده کنید خوشمزه میشه.
برای طبخ این تارت فرتون را با حرارت 190 درجه گرم کنید
ارد 217گرم
شکر 11 گرم
کره 152 گرم٫ کره باید کاملاسرد باشه و تیکه تیکه خرد شده باشه
نمک یک ذره
اب کاملا سرد 65 گرم
یک تخم مرغ برای روی خمیر در حین پخت
طرز تهیه :
تمام مواد خشک را با کره در داخل همکاه ریخته و بهم بزنید تا کره به اندازه نخودهای کوچک برسه٬ اب را کم کم اضافه کنید تا مواد به هم دست بده. حالا میتونین خمیر را از دستگاه در بیارین و با دست یک کم ورز بدین و با وردنه به اندازه 1 سانت باز کنید و با وردنه خمیر را روی قالب بزارین و با دست خمیر دوره ها و کف خمیر را صاف کنید.
قالب را به مدت 15-20 در فریزر بذارین بعد روی خمیر را با کاغذ شیرینی بپوشانید و داخل ظرف لوبیا بریزین و با حرارات 190 درجه ( حتما نکات ذکر شده بالای این دستور را بخوانید) به مدت 30 دقیقه بپزید. قالب را در بیارین و لوبیا ها را از قالب بردارین٬ خمیر رابا زرده تخم مرغ هم زده شده برس بزنید و دوباره به فر برگردونید و به مدت 15-20 دقیقه بپزید.
کرم شیرینی :
آرد 2 ق غ
شکر 1/2 پیمانه
پودر نشاسته ذرت 2 و 1/2 ق غ
زرده تخم مرغ 2 عدد
نمک یک ذره
شیر 2 پیمانه
کره 6 ق غ
وانیل 2 ق چ
طرز تهیه:
شیر را در یک قابلمه دسته دارو متوسط با حرارت ملایم به جوش بیارین ٬ تا شیر جوش میاد در یک کاسه ضد حرارت یا پیرکس ٬ همه مواد را به جز شیر با هم مخلوط کنید. شیردر حال جوش را با ملایمت و کم کم به مواد دیگه اضافه کنید در حالیکه سریع مواد را با همزن دستی هم میزنید. نکته مهم اینجا اینکه چون شیر داغه و حرارات شیر باعث پخت تخم مرغ میشه٬ اگر سریع هم نخوره تخم مرغها دونه دونه میشه و کرم صاف و خوبی به دستتون نمیاد . البته اگر دونه دونه هم شد٬ می توانید بعد از پخت کرم را از صافی رد کنید . بعد که نصف شیر را به تخم مرغها اضافه کردین٬ تمام مواد را با هم مخلوط کنید ودر قابلمه بریزین و به روی حرارت برگردونین تا مواد غلیظ بشه و به جوش بیاد . بازم نکته مهم اینکه مواد را مرتب هم بزنید تا ته قابلمه نسوزه . وقتی مواد به جوش امد٬ از روی حرارت برداشته و وانیل و کره را اضافه میکنیم و خوب با همزن دستی هم میزنیم.
حالا موزها را حلقه حلقه کرده کف خمیر میچینیم و کرم وانیل را داغ داغ روی موز ها ریخته تا به لبه خمیر برسه و با یک قاشق روی کرم را صاف و یکدست کرده و روی کرم را با سلافون بپوشانید و تارت را در یخچال گذاشته تا کرم کاملا ببندد برای یک یا دو ساعت. روی کرم را با خامه قنادی زده شده بپوشانید و نوش جان کنید
این تارت باید تازه مصرف بشه و بیشتر از دو تا سه روز نمیشه نگه داشت ولی باور کنید که به اونجا نمیرسه چون خیلی خوشمزه است

http://www.banounews.ir/fa/News/150682/شیرینی-ها--دستور-تهیه-تارت-موز-با-کرم-شیرینی
بستن   چاپ