آریا بانو
پیده چانتیک؛ غذای دوست داشتنی ترکیه ای
دوشنبه 2 ارديبهشت 1398 - 09:20:55
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٠
٠
آخرین خبر / مواد خمیر :
شیر ولرم: 1 لیوان
آب ولرم: 2 لیوان
روغن_مایع : 1/2 لیوان
شکر : 1 قاشق غذاخوری
نمک : 1 قاشق مرباخوری پر
خمیر_مایه خشک فوری : 1 پاکت (10 گرم و یا 1 قاشق غذاخوری)
سفیده_تخم_مرغ : 1 عدد (زرده برای روی آن)
آرد : حدود 8-7 لیوان
مواد پیده :
گوشت_چرخکرده : 400-350 گرم
فلفل_سبز : 3-2 عدد
فلفل_قرمز : 2-1 عدد
پیاز بزرگ: 1 عدد
سیر : 2 حبه
گوجه_فرنگی بزرگ: 2 عدد
جعفری : 1 مشت
فلفل_سیاه ، فلفل قرمز پرک شده، پودر فلفل قرمز، آویشن، نمک
مواد رومال :
زرده_تخم_مرغ : 1 عدد
طرز تهیه:
تمامی سبزیجات ریز خرد کنید همه ی مواد وسط پیده را در ظرفی ریخته خوب مخلوط کنید.
ابتدا آب ولرم، شیر، شکر و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید. هم بزنید و چند دقیقه نگه دارید خمیر مایه آب شود و کمی کف کند. سپس مواد مایع را اضافه کرده هم بزنید. آرد را آرام آرام اضافه کنید. حداقل 5 دقیقه ورز دهید. خمیر نرمی که کمی به دست بچسبد، درست کنید. سپس روی خمیر را بپوشانید و حداقل 1 ساعت در دمای اتاق تا زمانی که حجمش دو برابر شود استراحت بدهید. خمیر عمل آمده را یکی دو مرتبه ورز دهید تا بوی خمیر مایه از بین برود. دستتان را به آرد آغشته کنید و یا کمی چرب کنید تکه هایی از خمیر به اندازه نارنگی جدا کرده گرد کنید. روی سینی که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید. با این خمیر در این ابعاد جمعا 14 عدد پیده درست می شود. با فشار دادن وسط خمیرها، آنها را نازکتر کنید. کناره هایش بلند (کلفت) بماند. از موادی که حاضر کردید، به مقدار زیادی وسط پیده ها گذاشته پهن کنید. 15-10 دقیقه داخل سینی استراحت بدهید. سپس بدون اینکه فشار دهید کناره هایش زرده تخم مرغ بمالید. داخل فر با دمای 190 درجه سانتیگراد تا زمانی که سرخ شود بپزید.
نوش جان 😍
برگرفته از اینستاگرام تایم غذا

http://www.banounews.ir/fa/News/151535/پیده-چانتیک؛-غذای-دوست-داشتنی-ترکیه-ای
بستن   چاپ