آریا بانو
فوت آشپزی/ ترفندهایی برای رول کردن انواع رولت ها
دوشنبه 2 ارديبهشت 1398 - 11:56:39
آریا بانو -
فوت آشپزی/ ترفندهایی برای رول کردن انواع رولت ها
١٠١
٠
/ رول کردن انواع رولت ها از کیک و شیرینی گرفته تا فینگر فود هایی که از رول اسفناج، کوکو سبزی، ژامبون و… تشکیل می شوند. معمولا اگر بخواهی پایت در آشپزخانه بگذاری باید خودت را برای این آماده کنی که در هر قسمت آن یک ترفندی بلد باشی تا کارت حرفه ای و به راحتی پیش برود. امروز هم می خواهیم با هم ترفند های رول کردن انواع رولت را یاد بگیریم. زیرا تا الان دستور های زیادی برای فینگر فود یا رولت های شیرینی داشتیم که خیلی هم پرطرفدار هستند اما شاید بعضی از ما بخاطر ترس از مرحله رول کردنشان هرگز حاضر به امتحان کردن آن ها نباشیم و قید این خوشمزه های بی نظیر را بزنیم. در ادامه می خواهم چند نکته و راه کار برای رول کردن هر غذا و شیرینی رولتی را برایت بنویسم و به تو قول بدهم که اگر همه آن ها را رعایت کنی دیگر هیچ مشکلی هنگام رول کردنشان پیدا نمی کنی و هرگز رولت هایت نمی شکند. پس بزن برویم.
اولین نکته ای که مهم است ضخامت نان کیک یا فینگر فود است که با اطمینان می توانم بگویم اگر آن را رعایت نکنی و نادیده بگیری هر کاری هم کنی باز رولت می شکند و بهتر است دیگر سراغ نکته ها و ترفند های بعدی نروی. پس اولین چیز ضخامت مناسبل است که باید تا حد ممکن نان یا کوکو نازک باشد.
مورد بعدی این است بگذاری نان رولت یا کوکو کاملا از حرارت بیافتد و بخار نداشته باشی. حالا یک پارچه تمیز مخصوص آشپزی بردار سطح آن را آرد یا پودر قند بپاش و نان رولت یا کوکویی که از سینی فر بیرون آورده ای را رویش پهن کن. اگر هم کاغذ روغنی دارد که هیچی. حالا رولت را با پارچه یا کاغذ روغنی (اگر پارچه باشد جدا کردن آن راحت تر است) آرام رول کن. هیچ ایرادی ندارد که پارچه بین رول قرار بگیرید. آن را حدودا 1 ساعت داخل یخچال بگذار تا خنک شود و فرم رول شده را به خودش بگیرد.
رولت را از یخچال خارج کن، آن را آرام باز کرده و بگذار پارچه زیر آن بماند. حالا هر ماده ای که می خواهی از خامه گرفته تا پنیر یا ژامبون را در لایه داخلی رولت قرار بده و این بار به راحتی بدون پارچه آرام آرام آن را رول کن. دوباره آن را داخل یخچال بگذار تا کاملا فرم بگیرد. بعد از گذشت 1 الی 2 ساعت آن را بیرون آورده و با یک چاقوی تیز برش بزن.
یک ترفند دیگر این است که بعد از اینکه نان رولت از حرارت افتاد قبل از اینکه روی پارچه منتقلش کنی، با آبپاش کمی دستمال را مرطوب کن و بعد خمیر را روی آن قرار بده . بگذار چند دقیقه بماند فقط اگر نان شیرینی بود مطمئن باش که باد کولر یا پنجره به آن نخورد که خشک نشود. حالا مواد میانی رولت را رویش پخش کن و این بار از پارچه به عنوان یک محافظ برای رول کردن استفاده کن. رول کردن را آرام شروع کن و با کمک دست هایت دستمال را پشت نان رولت نگه دار و با هر بار رول کردن پارچه را روی آن قسمت رولت بگذار و با هر دو دست کمی فشار بده تا همه نان را رول شود. حالا آن را بگذار در یخچال تا کاملا فرم بگیرد و مانند روش قبلی آن را برش بزن.
اگر می خواهی روی رولت شیرینی ات شکلات ذوب شده بریزی باید همه مراحل را تا بعد از خنک شدن آن در یخچال پیش بروی سپس آن را روی توری فر بگذاری و زیرش یک ظرف بزرگ قرار بدهی که گود باشد تا هم شکلات اضافه داخل آن بریزد و هم اینکه توری ارتفاع بگیرد و زیر رولت شکلاتی نشود. شکلات آب شده را روی آن بریز و چند دقیقه داخل یخچال قرار بده. به همین راحتی رولت جذاب و خوشمزه ات تر و تمیز و تپل مپل آماده است.

http://www.banounews.ir/fa/News/151613/فوت-آشپزی--ترفندهایی-برای-رول-کردن-انواع-رولت-ها
بستن   چاپ