آریا بانو
شیرینی ها/ ترافل های دوست داشتنیِ من!
دوشنبه 2 ارديبهشت 1398 - 16:46:12
آریا بانو -
شیرینی ها/ ترافل های دوست داشتنیِ من!
١٢٧
٠
برترین ها / چی لازم دارم:
خمیر تارت
کره ی بدون نمک 180 گرم
شکر 120 گرم
تخم مرغ 6 عدد
شکلات نیمه شیرین (ساده) ذوب شده و سرد شده 600 گرم
خامه ی سبک 60 میلی لیتر
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
شکلات کاملا خرد شده 165 گرم
خامه فرمی غلیظ 150 میلی لیتر
کره ی بدون نمک 1 قاشق سوپخوری
پودر کاکائوی شیرین نشده 45 گرم
چطوری درست کنم:
1- خمیر تارت را رول کنید تا به اندازه ی یک قالب تارت 25 سانتی متری در آید. آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
2- فر را از قبل تا دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
3- روی خمیر تارت یک ورق فویل آلومینیوم بکشید و با استفاده از وزنه های پخت، لوبیا یا برنج خشک آن را ثابت کنید. خمیر تارت را 10 دقیقه بپزید. دمای فر را تا 180 درجه کم کنید و سپس 10 دقیقه ی دیگر آن را بپزید. فویل و وزنه ها را بردارید و 10 دقیقه ی دیگر بپزید تا زمانی که خمیر طلایی قهوه ای شود. سپس اجازه دهید تا کاملا سرد شود.
4- برای مواد داخل آن ، کره و شکر را بزنید تا نرم شوند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر دفعه خوب بزنید. زدن را به مدت 2 دقیقه ی دیگر ادامه دهید تا زمانی که مخلوط روشن شود و حجم آن افزایش یابد. شکلات سرد شده را بزنید. آن را با خامه و وانیل مخلوط کنید. این مواد را درون پاستری سرد شده بریزید و حداقل 6 ساعت در یخچال قرار دهید.
5- برای تهیه ترافل ها، قطعات شکلات را در کاسه بریزید. خامه و کره را در قابلمه ای مخلوط کرده و تقریبا آن را به جوش بیاورید. این مخلوط را روی شکلات ریخته و خوب هم بزنید تا شکلات ذوب و نرم شود. آن را کنار بگذارید تا سرد شود. روی آن را بپوشانید و حدود 40 دقیقه در یخچال قرار دهید تا زمانی که به اندازه کافی جهت رول کردن به شکل گلوله های کوچک سفت شود.
6- دست های خود را با کمی کاکائو آغشته کنید و با 1 قاشق چایخوری گلوله هایی از این مواد درست کنید. ترافل ها را در کاکائو بغلتانید و تا زمان مصرف در فضای سرد بگذارید.
7- بلافاصله پیش از سرو، تارت را از یخچال درآورده و با ترافل ها تزئین کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/151729/شیرینی-ها--ترافل-های-دوست-داشتنیِ-من!
بستن   چاپ