آریا بانو
غذای اصلی/ خورشت مرغ و آلو؛ خوشمزه و دلچسب
دوشنبه 2 ارديبهشت 1398 - 16:46:13
آریا بانو -
غذای اصلی/ خورشت مرغ و آلو؛ خوشمزه و دلچسب
٥٩٠
٠
بیتوته / چی لازم دارم:
مرغ تکه ای به تعداد نفرات
آلو بخارا برای هر تکه مرغ 3-5 عدد
پیاز درشت رنده شده 1 عدد
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
رب انار یا آلوچه در صورت لازم 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
شکر 3 قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
ابتدا تکه های مرغ را که به آن ها ادویه و نمک زده ایم را در روغن سرخ می کنیم و از روغن خارج می کنیم. سپس در همان روغن پیاز رنده شده اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا طلایی شوند بعد از آن رب ااضافه می کنیم و تفت می دهیم تا خوشرنگ شود سپس کمی آب می ریزیم و مرغ های سرخ شده را اضافه می کنیم تا بپزد. وقتی جا افتاد آلوها را به همراه شکر اضافه می کنیم تا چند جوش بزند و جا بیفتد.
بعضی از آلو خورشتی ها شیرین هستند و ترش نیستند در این صورت دیگر احتیاجی به شکر نیست ولی اگر ترش و ملس دوست داشتید می توانید کمی رب آلوچه یا رب انار به همراه شکر اضافه کنید و اما اگر آلوهایتان ترش بودمی توانید به آن ها شکر اضافه کنید تا ملس شود و احتیاجی به رب انار نیست.
آلوهای من زودپز بودند و آن ها را حیس ندادم ولی اگر آلوهایتان دیر می پزند کمی از قبل در آب خیس بدهید.

http://www.banounews.ir/fa/News/151730/غذای-اصلی--خورشت-مرغ-و-آلو؛-خوشمزه-و-دلچسب
بستن   چاپ