آریا بانو -
غذای اصلی/ اســتیک با سـس سـبز؛ پیش غذایی متفاوت
١٠٥
٠
خانواده سبز / چی لازم دارم (برای سه نفر):
پیازچه: 10 عدد
فلفل سبز: یک عدد
لیموترش: یک عدد
روغن کنجد: یک قاشق سوپخوری
گشنیز ریز خرد شده: یک قاشق سوپخوری
گوشت استیکی: 600 گرم
روغن مایع: یک قاشق سوپخوری
لوبیا سـبز نازک: 150 گرم
قارچ: 200 گرم
سیر: دو حبه
روغن سرخ کردنی: سه قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
طرز تهیه سس سبز:
پیازچه و فلفل سبز را به صورت ریز خرد میکنیم، سپس با گشنیز مخلوط کرده و به آنها آب لیموترش،
روغن کنجد و نمک میافزاییم تا طعم بگیرند.
طرز تهیه استیک:
به گوشت، نمک و فلفل سیاه میزنیم. تابه استیکپزی را با
روغن مایع کمی چرب کرده و هر طرف استیک را تقریبا حدود سه دقیقه در آن سرخ میکنیم.
لوبیا سبز را تمیز کرده، شسته و از طول دو تکه میکنیم. قارچها را چهار تکه کرده، سپس قارچ و لوبیاها را در
روغن سرخ کردنی به همراه سیرهای خرد شده تفت میدهیم. در آخر به آنها نمک و فلفل اضافه میکنیم.
استیکهای آماده شده را در ظرفی چیده، روی آنها را با سس سبز میپوشانیم. دور استیک را با سبزیهای تفت داده شده، تزیین کرده و در آخر در صورت دلخواه روی آنها کنجد میپاشیم.
http://www.banounews.ir/fa/News/151755/غذای-اصلی--اســتیک-با-سـس-سـبز؛-پیش-غذایی-متفاوت