آریا بانو -
شیرینی ها/
کیک اسفناج و پسته؛ برای سلایق خاص
٦٦
٠
سوران / چی لازم دارم:
تخم مرغ سه عدد
شکر 10 قاشق سوپخوری
پوره اسفناج و
روغن از هر کدام یک پیمانه
شیر نصف پیمانه
وانیل 1/4قاشق چایخوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
پسته خردشده نصف پیمانه
آرد هشت قاشق غذاخوری
چه جوری درست میشه:
تخممرغها و شکر را زده تا جایی که کرمرنگ و حجیم شوند.
شیر و
روغن را اضافه کرده و هم بزنید. سپس اسفناج را با مواد مخلوط کنید. آرد و بیکینگپودر را الک کرده و همراه با وانیل و پسته به مواد اضافه و هم بزنید. قالب را چرب کرده و مایه
کیک را در آن ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 170درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید.
http://www.banounews.ir/fa/News/151883/شیرینی-ها--کیک-اسفناج-و-پسته؛-برای-سلایق-خاص