آریا بانو
میزاردور/ طرزتهیه سالاد تبوله با باقلا
سه شنبه 3 ارديبهشت 1398 - 10:01:15
آریا بانو -
میزاردور/ طرزتهیه سالاد تبوله با باقلا
١١٩
٠
خراسان / بلغور گندم پخته شده – 25 گرم
باقلای سبز پخته شده – 200 گرم
زعفران دم کرده – یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون - 4 قاشق غذاخوری
پوست رنده شده و آب لیمو- یک عدد
سیر رنده شده – یک تا 2 حبه
پیازچه خردشده – کمی
گوجه فرنگی خرد شده – یک عدد
جعفری خردشده – کمی
نعناع خردشده - کمی
سماق – کمی
برای تهیه این سالاد، ابتدا باقلاهایی که پوست آن را گرفته و پخته اید داخل یک کاسه بریزید. آب اضافه بلغور را بگیرید و به باقلا اضافه کنید .
پیازچه ، نعناع، جعفری، سیر رنده شده، روغن زیتون، زعفران، گوجه فرنگی و لیمو را اضافه کنید و در صورت تمایل کمی سماق روی آن بپاشید.
این سالاد را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید و سپس میل کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/151884/میزاردور--طرزتهیه-سالاد-تبوله-با-باقلا
بستن   چاپ