آریا بانو
غذای اصلی/ روشی جدید برای پخت تاس کباب
پنجشنبه 5 ارديبهشت 1398 - 15:03:45
آریا بانو -
غذای اصلی/ روشی جدید برای پخت تاس کباب
٢٤٢
٠
مجله دلگرم / چی لازم دارم:
گوشت: یک کیلو
سیب‌زمینی: نیم کیلو
پیاز درشت: چهار عدد
نخودفرنگی: به مقدار لازم
گرد سماق: یک قاشق
رب گوجه‌فرنگی: به مقدار لازم
روغن: کمی
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار کافی
گوجه‌فرنگی: چهار عدد
چطور بپزم:
ابتدا باید اشاره داشت که بسته به میل خود می‌توانید در تاس کباب، سیب‌زمینی را به صورت پخته، به همراه گوشت آماده کنید و یا اینکه جدا سرخ کنید و در پایان آن را روی غذا بریزید.
اما طرز تهیه این غذا، شما ابتدا باید گوشت‌ها را ورقه کنید، سپس پیاز را حلقه کنید، ته قابلمه یک ورقه پیاز بچینید، روی آن گوشت بریزید و دوباره پیاز بگذارید و رویش دوباره گوشت بگذارید.
در ظرف دیگر با رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه و کمی آب‌جوش و مقداری روغن یک سس غلیظ درست کنید و داخل ظرف بریزید تا جوش بخورد، همین جوش خوردن باعث می‌شود که پیازها له شود و آب این خوراک بسیار غلیظ شود، پس از اینکه چنگال را در گوشت فرو بردید و متوجه شدید که گوشت پخته شد.
خوراک شما آماده است، در این هنگام، سماق را روی خوراک بریزید و گوجه‌فرنگی‌ها را هم داخل قابلمه بریزید تا چند دقیقه جوش بخورد، حال این خوراک آماده است، داخل ظرف بریزید و با نخودفرنگی پخته و سیب‌زمینی سرخ شده آن را تزیین کنید. این غذا را در صورت تمایل هم می‌توانید با برنج و هم با نان میل کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/152549/غذای-اصلی--روشی-جدید-برای-پخت-تاس-کباب
بستن   چاپ