آریا بانو
دستوری برای طعم فراموش نشدنی آش دوغ
جمعه 6 ارديبهشت 1398 - 12:06:31
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

k ١.٣
١
آخرین خبر / مواد لازم
برنج ایرانی ١لیوان
دوغ محلی ٢لیتر
آبجوش ٣لیوان
سبزی آش 500گرم (گشنیز دو برابر بقیه باشه)
پیاز ١عدد
سیر 4حبه
نخود پخته یک لیوان
آرد ٢قاشق
تخم مرغ ١عدد
آب نصف لیوان
این آش در اصل پیاز نداره ولی من میریزم خیلی هم خوشمزه میشه
دستور تهیه :
اول نصف لیوان آب رو با آرد و تخم مرغ مخلوط میکنیم
آرد برای لعابش هست تخم مرغ هم واسه اینکه بریده نشه دوغمون.تو قابلمه پیاز رو میزاریم سبک بشه بعد سیر رنده شده رو کمی تفت داده بعد برنج که یکساعت قبل با آب خیس کرده بودیم اضافه کرده مخلوط آرد رو هم میریزیم دوغ رو هم اضافه کرده تا زمانیکه جوش بیاد مدام هم میزنیم بعد آبجوش و سبزی و نخود پخته اضافه کرده در قابلمه رو میزاریم حدود یه ساعت جا بیفته.
برگرفته از آشپزی خوب

http://www.banounews.ir/fa/News/152720/دستوری-برای-طعم-فراموش-نشدنی-آش-دوغ
بستن   چاپ