آریا بانو -
میز اردور/ لواشک کیوی و توت فرنگی؛ یک پیشنهاد خوشمزه خانگی
٣٨٠
١
سیمرغ / لواشک یکی از خوشمزهترین تنقلات برای تمام سنین است اگر شما هم از میوههای عیدتان کیویهایی هنوز مانده و نمیدانید با آنها چه کنید، با ما همراه شوید و یک لواشک کیوی خوش طعم درست کنید.
چی لازم دارم:
کیوی خرد شده: 2 و 1/4 فنجان
توت فرنگی خرد شدشه: 2 و 1/4 فنجان
آب لیمو تازه: 1 قاشق چایخوری
شکر: بستگی به طبع تان دارد، بین 1 تا 3 قاشق چایخوری
چه جوری درست میشه:
کیوی و توت فرنگی را روی حرارت قرار داده و آب لیمو تازه را درون آن بریزید. صبر کنید تا با حرارت میوهها نرم شود و سپس میوهها را پوره کنید.
کمی مخلوط را بچشید و بنابر طبع تان مقداری شکر را اضافه کرده و مجدد هم بزنید.
اگر تخمهای کیوی و توت فرنگی را
دوست ندارید بعد از کمی خنک شدن میتوانید از صافی رد کنید.
فر را روی درجه 140 تا 170 درجه فارنهایت قرار دهید.
پوره
میوه را درون سینی کامل پهن کنید تا نازک شود.
سینی را درون فر و طبقه متوسط قرار دهید تا جایی که رویه آن خشک شود.
سپس سینی را خارج کرده و برای 6 الی 8
ساعت درون هوای اتاق قرار دهید تا کاملا لواشک بسته شود.
بعد از بسته شدن لواشک را برش داده و در ظرف مورد نظرتان بریزید.
http://www.banounews.ir/fa/News/153130/میز-اردور--لواشک-کیوی-و-توت-فرنگی؛-یک-پیشنهاد-خوشمزه-خانگی