آریا بانو
شیرینی ها/ کیک پنبه ای ژاپنی؛ لطیف مثل ابر
يکشنبه 8 ارديبهشت 1398 - 13:54:38
آریا بانو -
شیرینی ها/ کیک پنبه ای ژاپنی؛ لطیف مثل ابر
٠
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
آرد سفید کیک پزی 2 پیمانه
تخم مرغ درشت یک عدد
شکر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
ماست کم چرب یک پیمانه
جوش شیرین 1 قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
وانیل 1 قاشق چای خوری
نمک کمی
چطور بپزم:
قبل از شروع، همه مواد کیک را روی میز کار قرار دهید و فر را روشن کنید تا گرم شود. در یک ظرف مناسب مواد خشک کیک را با هم مخلوط کنید. به این ترتیب که آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر را مخلوط کرده و سپس دوبار الک کنید. الک کردن آرد به پف بیشتر کیک پنبه ای کمک می کند.
در یک کاسه بزرگ یک عدد تخم مرغ ، شکر و وانیل را با هم زن بزنید بعد از چند دقیقه تخم مرغ ، شکر، کرم رنگ می شود اکنون موقع افزودن نصف پیمانه روغن مایع است. ماست را کم کم به مواد افزوده و مرتب هم بزنید. این مایع باید کمی پف کرده و کاملا یکدست باشد.
مواد خشک و مخلوط آرد را قاشق قاشق به این مایع اضافه کرده و با یک قاشق چوبی هم بزنید. افزودن آرد باید تدریجی باشد ولی نیازی به هم زدن سریع با هم زن برقی نیست. در حدی که آرد با مواد ترکیب شود کافی است.
ته قالب را با روغن مایع چرب و آرد پاشی کنید. مایع کیک را در قالب ریخته و در فر با دمای 180 درجه قرار می دهیم. این کیک 45 دقیقه تا پخت کامل زمان می برد.
نکته: در فر را باز نکنید چون کیک پنبه ای کاملا سفت می شود و پف کیک می خوابد.
با این دستور پخت، یک کیک ساده پنبه ای خواهید داشت که به همین صورت قابل سرو است

http://www.banounews.ir/fa/News/153264/شیرینی-ها--کیک-پنبه-ای-ژاپنی؛-لطیف-مثل-ابر
بستن   چاپ