آریا بانو
غذای اصلی/ دستور تهیه فاهیتای گوشت
دوشنبه 9 ارديبهشت 1398 - 09:46:35
آریا بانو -
غذای اصلی/ دستور تهیه فاهیتای گوشت
٣٥
٠
ایران / چی لازم دارم:
گوشت راسته گوساله نواری خرد شده نیم کیلو
پیاز سه عدد خلالی نازک خرد شده
فلفل دلمه رنگی از هر کدام نصف و خلال خرد شده
گشنیز خرد شده سه قاشق
روغن مایع(یا روغن زیتون) سه قاشق
ادویه پاپریکا، فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک و پودر گشنیز و زیره سبز (به دلخواه) به مقدار لازم
سیر رنده شده سه حبه
آبلیمو سه چهار قاشق
چطور بپزم:
تمام این ترکیبات بجز نمک و آبلیمو را خوب مخلوط کنید و روی ظرف را بپوشانید و چند ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً مزه‌ها با هم تلفیق شوند.بعد گوشت‌ها را از مواد جدا کرده و داخل تابه با حرارت بالا سرخ کنید. اگر حرارت کم باشد گوشت آب می‌اندازد و سفت می‌شود. گوشت را هنگام سرخ شدن تند تند هم بزنید و بعد به آن نمک اضافه کنید. وقتی گوشت سرخ شد تمام مواد را به آن اضافه کنید و آبلیمو هم بریزید. حالا در ظرف را بگذارید تا تمام سبزی ها با گوشت بپزند. هر از چندی هم بزنید تا مواد مخلوط شده و سرخ شوند. فاهیتا را با مرغ هم می‌توانید درست کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/153512/غذای-اصلی--دستور-تهیه-فاهیتای-گوشت
بستن   چاپ