آریا بانو
غذای اصلی/ طرز تهیه «دمی بلغور جو»
دوشنبه 9 ارديبهشت 1398 - 22:46:16
آریا بانو -
غذای اصلی/ طرز تهیه «دمی بلغور جو»
٤٢٨
٠
خراسان / چی لازم دارم:
بلغور جو- 200 گرم
لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و نخود - 150 گرم
آب - یک لیتر
عدس - 70 گرم
سبزی (تره، جعفری، گشنیز و اسفناج) - 300 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین - به میزان لازم
پیاز داغ - 2 قاشق غذاخوری
نعناع - یک قاشق غذاخوری
برنج - 100 گرم
ماست چکیده - به میزان لازم( برای تزئین )
چطوری درست کنم:
بلغور و حبوبات را به جز عدس، از شب قبل در آب خیس کنید.آن گاه در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. یک لیتر آب به آن بیفزایید و روی اجاق قرار دهید.آب که جوش آمد، شعله را کم کنید و پس از یک ساعت عدس را همراه با سبزی شسته و خرد شده اضافه کنید تا حبوبات بپزد. ادویه، پیاز داغ و نعناع داغ را بیفزایید. هنگامی که آب غذا کشیده شد، برنج شسته و خیس خورده را اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا تمام آب آن جذب شود.صبر کنید تا برنج کاملا مغز پخت شود آنگاه دمی را در ظرف بکشید و با ماست چکیده تزئین کنید.(دمی بلغور جو یکی از غذاهای محلی منطقه لواسان است که در آن از نوعی سبزی محلی به نام تبله نیز استفاده می شود.)

http://www.banounews.ir/fa/News/153743/غذای-اصلی--طرز-تهیه-«دمی-بلغور-جو»
بستن   چاپ