آریا بانو -
با این
دسر قبل از ماه رمضان خودتان را تقویت کنید
١٩٢
٠
خراسان / در این مطلب با طرز تهیه پاناکوتای خرما آشنا می شوید.
چی لازم دارم:
خرمای بدون
پوست وهسته - 10 عدد
خامه صبحانه - یک بسته یا معادل 200 گرم
شیر -2 لیوان
پودر کاکائو- 2 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین -2 قاشق غذاخوری
چه جوری درست میشه:
پودر ژلاتین را با نصف لیوان
شیر به صورت بن ماری حل کنید .پوست و هسته خرما را جدا و با بقیه
شیر کاملا مخلوط کنید.پودر کاکائو و ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید.مایه را روی حرارت قرار دهید تا یکدست شود، خامه را به خرما اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
سپس در قالب بریزید و به مدت 4 تا 5
ساعت در یخچال قرار دهید.
http://www.banounews.ir/fa/News/154211/با-این-دسر-قبل-از-ماه-رمضان-خودتان-را-تقویت-کنید